arkadaşalar ATI RADEON 9200SE 128MB ekran kartım war.Arkadaşlar HITMAN 4 ü kurdum oyun acaip kasıo.minumum grafik ayarlarına düşürdüğüm halde kasıo.Benim syani ben nasıl ize sormak istediğim pc deki 1GB ramlerimi ekran kartına paylaştırıp sistem performansıonı artırabilirmiyim.?yani ben bu ekran kartının performansını nasıl artırabilirim.o.c dışında???
yok mu cewaaapp weren????????????
ekran kartının performansının düşük olması normal. 64bit memory arayüzüne sahip ve çok yavaş bir ekran kartı. Atitool programı ile biraz overclock yapabilirsin. Böylece birazda olsa performansını arttırabilirsin.
ya o.c yapalımda fan yok.bişi olmasın.
Dostum o ekran kartı ile fazla bişey yapamazsın. o/c falan bek bişey elde edemezsin. Ekran kartını yükseltmelisin.
zaten bende öle düşünüodum ama genede bi soriim dedim.peki bu fiziksel ramlewrimi ekran kartına paylaştıramasmıyım bu imkansız bişi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: charesiz
zaten bende öle düşünüodum ama genede bi soriim dedim.peki bu fiziksel ramlewrimi ekran kartına paylaştıramasmıyım bu imkansız bişi mi?
Yapabilsen bile yine de performans alamazsın dostum
Eğer idare eder bir performansla oyun oynamak istiyorsan o kart değişmelisin ..
Bazı sınırlı da olsa seçeneklerin mevcut kart konusunda
Kartı degistirmen çözüm olur sanırım
saolun arkadaşlar.ben komple kasayı satıp yeni pc toplucam en mantıklısı bu olur herhalde. bişey daha sorucam pcı ekran kartı mı daha ii agp ekran kartlarımı?ve oyun meraklısı bi insan için hangi ekran kartını önerirsiniz.???
Şu an ztn sağlam bi sistem toplayacaksan hemde geleceğe dönük PCI-EX ten başka çaren yok...AGP eskidi artık
bence önce overclock yap zaten anladığım kadarıyla kertı değiştirme fikri aklına yatmış.... kartı yakana kadar o/c lu kullan sonra da yeni bi kart al.
Bu forumdan gayet hızlı ve ucuz ikinci el bir sistem toplayabilirsin arkadaşım.
en iyisi al yeni bir ekran kartı kurtul
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme