Şimdi Ara

Ekran Kartını nasıl takarım laptopa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yurtdışından Dell E1705 getirttim bi tane. Dell in kendi fabrikasından customize ederekten seçtim bilgisayarı. Ve de bu laptop u GMA 965 onboard ekran kartlı aldım. DirectX10 lu ekran kartları henüz piyasada olmadığından pek te umursamadım doğrusu. Fakat birisinden duyduğuma göre ekran kartının yuvası olmayabilirmiş. Sorum şu: Kasasında dizüstü ekran kartı için yer varmı dır? Varsa ben bunu nerede güvenle gözlerimin önünde taktırabilirim? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• 6454 çipsetl, makina daha hiç elime gecmedi çipsetin pm ise mutlaka ekran kartı takmaya yer vardır....
  • LAPTOPLARDA ekran kartı değişmez ki, yoksa benmi seni yanlış anladım.
  • Bence Sen bu soruyu DEll'e bir sor e-posta ile...
    En kesin cevabı oyle alırsın, diğer türlü en kesin çözüm söküp bakmak olacaktır.
  • onboard ekran kartı olduğuna göre GM anakartıda zor bi olasılık gibime geliyo en iyisi teknis servisinden bilgi alman laptopla ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

6454 çipsetl, makina daha hiç elime gecmedi çipsetin pm ise mutlaka ekran kartı takmaya yer vardır....
  • Bu linkte ekran kartinin `paylasimsiz` olsa bile degisiminin cok zor olucagi,anakarti filan degistirmen gerektigini yaziyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_11648811/mpage_1/key_//tm.htm#11650966
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC AÇIKKEN EKRAN KARTI TAKILSA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.