Merhabalar. Yurtdışından Dell E1705 getirttim bi tane. Dell in kendi fabrikasından customize ederekten seçtim bilgisayarı. Ve de bu laptop u GMA 965 onboard ekran kartlı aldım. DirectX10 lu ekran kartları henüz piyasada olmadığından pek te umursamadım doğrusu. Fakat birisinden duyduğuma göre ekran kartının yuvası olmayabilirmiş. Sorum şu: Kasasında dizüstü ekran kartı için yer varmı dır? Varsa ben bunu nerede güvenle gözlerimin önünde taktırabilirim? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
6454 çipsetl, makina daha hiç elime gecmedi çipsetin pm ise mutlaka ekran kartı takmaya yer vardır....
LAPTOPLARDA ekran kartı değişmez ki, yoksa benmi seni yanlış anladım.
Bence Sen bu soruyu DEll'e bir sor e-posta ile... En kesin cevabı oyle alırsın, diğer türlü en kesin çözüm söküp bakmak olacaktır.
onboard ekran kartı olduğuna göre GM anakartıda zor bi olasılık gibime geliyo en iyisi teknis servisinden bilgi alman laptopla ilgili
quote:
Orjinalden alıntı: bscol
6454 çipsetl, makina daha hiç elime gecmedi çipsetin pm ise mutlaka ekran kartı takmaya yer vardır....
Bu linkte ekran kartinin `paylasimsiz` olsa bile degisiminin cok zor olucagi,anakarti filan degistirmen gerektigini yaziyor.