Bildirim
ekran kartını nasıl takıcam? (laptop acil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Laptoplara ekran kartı takamıyorsunuz maalesef keşke önceden bir araştırsaydınız -
-
Trollse komik değilse dahada komikquote:
Orijinalden alıntı: Fataltky
sanırım ekran kartın değişebilir ufak bir araştırma yaptım ekran kartın anakarta gömüdü değil
Asus k55vj Anakart :
Laptop'un kasayı açıp fotoları atabilirseniz daha iyi yardımcı olamaya çalışırım fakat attığım fotodaki gibi olması lazım sizin attığınız fotoda -fotolar geldiğinde bende laptop'unuzun detaylı araştırmasını yapar aldığınız ekran kartını araştırım kolay gelsin,
Alıntıları Göster
-
http://urun.n11.com/ekran-karti/asus-2gb-r7-360-gddr5-128-bit-oc-2gd5-hdmi-2xdvi-ati-16x-P76209569?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw94-6BRDkk568hcyg3-YBEiQAnmuwkufZOF8NInuzheHTiUInCkpqjF7qafA_NYdSJFxdy_YaAp9x8P8HAQ&gclsrc=aw.dsquote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Trollse komik değilse dahada komik
Alıntıları Göster
bnunu aldım nası takcam çok büyük
-
Kardeş direk iade et yoksa
-
saka mısın ? ciddi misin ? -TROLL KİNG -
Efsane konu.quote:
Orijinalden alıntı: Fataltky
saka mısın ? ciddi misin ? -TROLL KİNG
Kasayı yan çevir , öyle takabilirsin. -
usb ilemi takılıyorquote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Efsane konu.
Kasayı yan çevir , öyle takabilirsin.
Alıntıları Göster -
eGPU olarak bağlanabilir. O da çok zahmetli ayriyetten monitör lazım felan. İşlemci yetişecek mi? Bir ton ıvırı zıvırı var. En güzeli iade etmenizi tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Efsane konu.
Kasayı yan çevir , öyle takabilirsin.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Windows 7 Forever
http://urun.n11.com/ekran-karti/asus-2gb-r7-360-gddr5-128-bit-oc-2gd5-hdmi-2xdvi-ati-16x-P76209569?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw94-6BRDkk568hcyg3-YBEiQAnmuwkufZOF8NInuzheHTiUInCkpqjF7qafA_NYdSJFxdy_YaAp9x8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
bnunu aldım nası takcam çok büyük
-
quote:
usb ilemi takılıyor
Kutudan çıkan usb işinizi görür -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redshift
quote:
usb ilemi takılıyor
Kutudan çıkan usb işinizi görür
kutudan usb çıkmadı -
Batu kaldir -
Aldığınız ekran kartı masaüstü bilgisayarlara takmak içindir. Laptoplarda ekran kartı değişimi üst modeller haricinde mümkün olmuyor, hele sizin aldığınız gibi kartlarla hiç olmuyor. Bir an önce iade edin. Etmeyecekseniz masaüstü sistem toplar onda kullanırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: MuhtarPro
Batu kaldir
egpu olayı da var ama onun için ayrıca psu, monitör ve yurtdışından gerekli adaptörü satın almanız gerekiyor ve sorunsuz çalışacağının da garantisi yok. -
Ekran kartı masaüstüne uygun galibaquote:
Orijinalden alıntı: nacker
Aldığınız ekran kartı masaüstü bilgisayarlara takmak içindir. Laptoplarda ekran kartı değişimi üst modeller haricinde mümkün olmuyor, hele sizin aldığınız gibi kartlarla hiç olmuyor. Bir an önce iade edin. Etmeyecekseniz masaüstü sistem toplar onda kullanırsınız.
egpu olayı da var ama onun için ayrıca psu, monitör ve yurtdışından gerekli adaptörü satın almanız gerekiyor ve sorunsuz çalışacağının da garantisi yok.
Alıntıları Göster
-
Kardesim seni kaziklamis aldigin yer. Git usb kablosu nerede bunun de, vermezlerse uzulme laptopun arkadan kasayi ac fani ve islemcinin ustundeki sogutucuyu sok. Kare bir sey cikacak altidan. Onu guzelce tornavida ile sok sonra aldigin karti aston ile yikayip (kiri gitsin) kare seyi cikardigin yere pritt ile yapistir. İslemcin olmayacak ama gpu da zaten cekirdek var onu kullanirsin.
Rep puanimi isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: Survival
Kardesim seni kaziklamis aldigin yer. Git usb kablosu nerede bunun de, vermezlerse uzulme laptopun arkadan kasayi ac fani ve islemcinin ustundeki sogutucuyu sok. Kare bir sey cikacak altidan. Onu guzelce tornavida ile sok sonra aldigin karti aston ile yikayip (kiri gitsin) kare seyi cikardigin yere pritt ile yapistir. İslemcin olmayacak ama gpu da zaten cekirdek var onu kullanirsin.
Rep puanimi isterim
ya senin ben ciddi ciddi okudum açtım kasayı söktüm işlemci çıktı ya napcam bunu hani gereksizdi
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- gpu hotspot nedir
- wattman hatası nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- gpu 100 kullanıyor
- intel arc graphics nedir
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- 5080 ekran kartı
- en iyi ekran kartı
- rtx 5090
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X