Şimdi Ara

Ekran kartını nasıl yakarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,AMD Radeon X550 256 MB ekran kartını yakın zamanda değiştireceğim.Bir ekran kartının sınırlarını test etmek istiyorum,bu yüzden ekran kartını zorlayacak şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yöntemler kullanmalıyım ?

• overclock yap oyuna dal kendiliğinde yanık kokusu gelir zaten :D
  • General Smoker kullanıcısına yanıt
    Aynı ekran kartından bende vardı. Overclock yapardım ama pek performans artışı olmuyor söyleyeyim. Biraz zorlayınca zaten pc kilitlenir. Voltaj falanda verirsen eğer fazla dayanmaz zaten yakarsın diye düşünüyorum. Yalnız yanında anakartı falanda götürür yazık olur söyleyeyim. Riskli işler. Ekran kartı işlemciye benzemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosislerbunlar -- 9 Şubat 2015; 13:45:03 >
  • 3DMark gibi üst seviye testler yap testler yap,overclock yap fazla voltaj ver bellek hızlarını,çekirdek hızların son sınıra kadar getir yakarsın.

NOT:OLMAZSA ATEŞE VER GİTSİN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın donanımları çok eski zaten.Yanında Anakartı götürürse çok iyi olur.DDR2 anakarttan kurtulmuş oluruz
  • General Smoker kullanıcısına yanıt
    Bu işini görür o zaman

http://www.techpowerup.com/atitool/
  • Üstündeki fındık kadar olan fanı sök. Daha sonra RivaTurner programını indirip saat hızını falan yükselt. Voltaj verme anakartıda yakarsın sonra.

Ekran kartını nasıl yakarım ?
  • Var ise komur sobasi en iyi yontem olur.

Yok ise ekran kartini overclock et. Benchmark esnasinda sogutucuyu sok al.
  • Sen onu yakacana bana kargola benimkini kargoluyum bende sana sen onu daha rahat yakarsin (geforge 525m)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Smoker

Merhaba arkadaşlar,AMD Radeon X550 256 MB ekran kartını yakın zamanda değiştireceğim.Bir ekran kartının sınırlarını test etmek istiyorum,bu yüzden ekran kartını zorlayacak şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yöntemler kullanmalıyım ?

kardeş dök benzini çal kibriti cayır cayır yanar zaten bunun tarifini de ciddi ciddi bizden mi soruyorsun
  • Fanı sök ve oyuna gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agp ise bana hediye edebilirsiniz.
  • Plastik ve eriyen aksanlarını çıkar,alüminyum folyo ile sar, mikrodalga fırında 15-20 dk 250 derecede ısıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak kardeşim herkez oc yap diyor.

aman kardeşim yapma diyim..

anakarta zarar felan verirsin...

en iyisi al ekran kartını vur çekiçle :D çok zevkli :D ben şimdi GTX 750 Tİ OC STRİX Bilmem ne bilmem ne .....

o ekran kartından alacağım...
    şimdi deniyorum bakalım oyunlarda ne kadar performans alacağım :D :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.