Bildirim
EKRAN KARTINI TAMİR ETMEK (LAPTOP)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı gittiyse yapacak bişey yok. ya iyi bir usta lehimleri temizleyecek yada yenisi ile değiştirecek. -
ekran kartıyla normalde youtube ve masaüstü vs takılıyorum ara sıra mavi ekran veriyor ve oyunlarda çizikler var bende aygıt yöneticisinden laptopun amd ekran kartınını devre dışı bıraktım intelin chipset ekran kartını kullanıyorum böyle bi kullanım sorun yaratır mı bu şekilde mavi ekran almıyorum ve oyunlar normalquote:
Orijinalden alıntı: frozonfear
ekran kartı gittiyse yapacak bişey yok. ya iyi bir usta lehimleri temizleyecek yada yenisi ile değiştirecek. -
Harici ekran kartı gitmiş hocam şuan işlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam bunu belirttim zaten size sorum şu ;quote:
Harici ekran kartı gitmiş hocam şuan işlemcinin içindeki ekran kartını kullanıyorsunuz
1-) bu nasıl tamir edilir (servise versem güvenebilir miyim hepten mahvederler mi )
2-) Harici kartı yaptırmasam işlemcini içindeki ekran kartını kullansam sürekli bi sorun olur mu ? -
birincisi arızalı grafik işlemciyi sıcak hava ile söküyorlar zaten aynı gpu u bulmaları imkansız gibi birşey. ısıtarak yapsalar bile çok sağlıklı çalışmaz yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz.
ikinciside işlemcinin içindeki grafik işlemciyi kullanmak bir sorun çıkarmaz. bana sorarsanız işlemcinin içindeki grafik kartı işinizi görüyorsa boşuna hiç masraf yapmayın. -
işlemcinin içindeki grafik kartı fazlasıyla işimi görüyor o halde hem masrafa hem riske girmeyeyim böyle kullanayım teşekkür ederim.quote:
birincisi arızalı grafik işlemciyi sıcak hava ile söküyorlar zaten aynı gpu u bulmaları imkansız gibi birşey. ısıtarak yapsalar bile çok sağlıklı çalışmaz yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz.
ikinciside işlemcinin içindeki grafik işlemciyi kullanmak bir sorun çıkarmaz. bana sorarsanız işlemcinin içindeki grafik kartı işinizi görüyorsa boşuna hiç masraf yapmayın.
NOT: Farklı düşünce sunmak isteyen olursa buyursun. Konuyu takipteyim. -
Hocam laptobu sabit kullanıyorsanız e-gpu çözümünü kullanabilirsiniz forumda anlatımı var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X