Şimdi Ara

Ekran kartını temizledikten sonra calısmamaya basladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 2-3 gun once ekran kartının asırı ısınması yuzunden temizlemek istedim. Lol de falan ısı 93-94 derece oluyordu. ekran kartını soktum fandaki tozları elektrik supurgesınle falan cektım. ıslak bezlede sildim. elimde macun olmadıgı icin hic dokunmadım o bolume. ve tekrar geri taktım kartı. pc acılırken gigabyte yazısından sonra ekrana goruntu gelmiyor. arada o gigabyte yazısı bile ckmıo. ne yapmam lazım? sorun neyde olabilir. yardımlarınızı bekliyorum

Ekran kartı hd 5770

• Oturtamamissin tam. Hele ki goruntu gitmeden hayvan gibi donmeye basladiysa fanlar yam oturmadigi icin kendini korumaya aliyordur. Bi bilgisayarciya gour bunun macunu degisecek de 10 15 den fazla da verme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarcıya gonderdım. adam ekran kartı yanmıs dedi:(
  • sarpergs1 S kullanıcısına yanıt
    Umarim gercekten yanmıştır. Yani biraz ters bir soz gibi oldu da, isguzarlik yapip da adam akilli bakmadan yanmis diyen eleman cok... Vakti zamaninda 6600 gt vardi OC ile ekranda cizgiler gelmisti. Ama arada goruntu veriyordu. Safe mode da bilgisayari acip oc yi kaldirmadan ekran kartini degistirtti kac sene once bana. Gecmis olsun. Gene de eger goruntu geliyorsa bios da yanmamis da olabilir. Tam oturmadigindan heatsink windows aerosunda bile 100 dereceyi goruo kendini kapatiyordur. Benim basima aynen o gelmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak bez kartın bileşenlerine zarar vermiş olabilir. Üzerinden elektrik akımı geçen bileşenlere su değdirilmesi tehlikelidir. Ayrıca bilgisayar parçaları elektrikli süpürge ile temizlenmez. Bu da parçalara zarar verebilir.Kartı söküp elinize aldığınız kuru bir bezle kartı silin. Sonra kartı 1 gün takmadan bekletin. İyice takın çalıştırmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    bende oyle umuyorum inş yanmıstır. smdi yeni ekran kartı bakıyorum beni en azından 1 yıl idare edebilcek. r7 360 ile 750 ti arasında kaldım. maksimum 400 tl verebilirim ve vatandan bu 2 kartı buldum.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx750-ti-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-360-oc-gddr5-2gb-128-bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

hangisini onerirsiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.