Şimdi Ara

Ekran kartının 2gb ya da 4gb olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartında önemli olanın saniye başına işlem miktarı olduğunu biliyorum. 128bit veya üstü olması iyi bi ekran kartı olduğunu gösterir evet ama 2 veya 4gb olması arasında ne tür bi fark vardır. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Mesela nvidia960m ekran kartı kimi laptoplarda 4gb kimilerinde 2gb. Model aynı ama boyut farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbeauty -- 4 Ocak 2016; 1:38:36 >

• Bu soru çokça soruldu.Oyun performansına bir yararı yok sadece dahili belleği fazla olduğu taktirde sistem raminden kullanımı azaltır.Bazı oyunlar yada mühendislik uygulamaları rame çok yüklenir.Burada sistemden ram kullanımını 4gb bellekli bir ekran kartı daha çok azaltacaktır sistem rami 8gb olan bir makinede oyun konusunda çokta sıkıntı olmaz yada 16gb olan.Günümüzde sistem rami oyun oynayanlar için en azından 8gb olmalı
  • Bende gtx 960m 2 gb var , watch dogs ve gta 5 full ayarlarda oynayabilmen için 2 gb yetmiyor . ekran kartı kaldırıyor ama vram yetmediği için yükseltemiyodun gta5 te galiba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Bende gtx 960m 2 gb var , watch dogs ve gta 5 full ayarlarda oynayabilmen için 2 gb yetmiyor . ekran kartı kaldırıyor ama vram yetmediği için yükseltemiyodun gta5 te galiba .

Çoklu monitör yapmadığın sürece yetmesi lazım

https://m.youtube.com/watch?v=DciW-EPXY8o

Masaüstü gpularında aktif fark 5-7 fps

Normalde 2-3 fps farkını belli eder bide geniş grafikleri daha hızlı yükler onun haricinde net fark olmaz benim notenook 3gb gtx970m 192bit haliyle gayet yeterli ama 128 bit olduktan sonra 2 olsun 4 olsun ne fark ederki 4gb için verilecek paraya farklı bişey alsanda fps yi aynı şekilde olumlu olarak arttırabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Bende gtx 960m 2 gb var , watch dogs ve gta 5 full ayarlarda oynayabilmen için 2 gb yetmiyor . ekran kartı kaldırıyor ama vram yetmediği için yükseltemiyodun gta5 te galiba .

Çoklu monitör yapmadığın sürece yetmesi lazım

https://m.youtube.com/watch?v=DciW-EPXY8o

Masaüstü gpularında aktif fark 5-7 fps

Normalde 2-3 fps farkını belli eder bide geniş grafikleri daha hızlı yükler onun haricinde net fark olmaz benim notenook 3gb gtx970m 192bit haliyle gayet yeterli ama 128 bit olduktan sonra 2 olsun 4 olsun ne fark ederki 4gb için verilecek paraya farklı bişey alsanda fps yi aynı şekilde olumlu olarak arttırabilirsin...

Hocam watch dogs hemen hemen ful ayarlarda oynuyorum ama bir ayar vardı onu yükseltince ekran kartı vram en az 3gb ve üstü olması gibi bir uyarı veriyordu . Oyun oynanıyordu ama lag ve biraz kasma oluyordu .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.