Şimdi Ara

EKRAN KARTININ DDR2 YADA DDR3 OLMASININ Bİ ÖNEMİ VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler şimdi bi sorum olucak şimdi bir çok konuya baktım çoğunda adamlar demişki ekran kartı alıcaksan ddr2 ddr3 olmasına bakma o önemli değil anakartının PCI ve agp girşine bakıcaksın falan diyoalr bende ekran kartı almak istiyom benim kartımın özellikleri 512 mb ddr2 ati hd 4300 serisi kart şimdi bu kart takılı bir ana karta ddr3 ekran kartı takabilrmiyim
    bide nvidia 2 gb ddr2 ekran kartı varmıdır varsa link yada model ismi falan söylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fofo01

Abiler şimdi bi sorum olucak şimdi bir çok konuya baktım çoğunda adamlar demişki ekran kartı alıcaksan ddr2 ddr3 olmasına bakma o önemli değil anakartının PCI ve agp girşine bakıcaksın falan diyoalr bende ekran kartı almak istiyom benim kartımın özellikleri 512 mb ddr2 ati hd 4300 serisi kart şimdi bu kart takılı bir ana karta ddr3 ekran kartı takabilrmiyim
    bide nvidia 2 gb ddr2 ekran kartı varmıdır varsa link yada model ismi falan söylerseniz sevinirim

Anakart ve işlemci modelini söylermisin?
  • evet anakart ve işlemci modeli ve power rınızla ılgılı blgı verebılırsenız. size daha iyi tavsıyelerde bulunulabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Eylül 2012; 12:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo01

Abiler şimdi bi sorum olucak şimdi bir çok konuya baktım çoğunda adamlar demişki ekran kartı alıcaksan ddr2 ddr3 olmasına bakma o önemli değil anakartının PCI ve agp girşine bakıcaksın falan diyoalr bende ekran kartı almak istiyom benim kartımın özellikleri 512 mb ddr2 ati hd 4300 serisi kart şimdi bu kart takılı bir ana karta ddr3 ekran kartı takabilrmiyim

neye takılabileceğini felan bilmem ama GDDR5 her anakarta uyumlu
  • intel pentium 4 dual core 2 çekirdekli işlemci faxconon anakart pusu 350 wat
  • anakartımın modeli facxonon G41MXP-V nasıl bir ekra kartı taka bilrim ddr3 ü desteklermi yada ddr2 1 gb den falza olan bi ekran karıt varmdıır
  • Foxconn g41MXP-V
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000485
    sanırım anakartınız tam olarak budur.
    Foxconn g41MXP

PCIe x16 slot
    herhangi bir ekran kartı takabilirsiniz.
    burda herhangıbırden kasıt,
    powerınız desteklcekmidir.
    aycıca işlemciniz ile darboğaz yapabilir alıcağınız ekran kartı.
    dd3 yada ddr 5 ekran kartlarına bakınız.
    ddr2 ler mazide kaldılar. Ekran kartı ramı olarak.
  • ekran kartı olarak sıstemınıze bve powerınıza bu uygun olabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax5670-2gbk3-hv3-hd5670-gddr3-2gb38gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57002
    ama siz genede diğer ekran kartı gurusu arkadaşlarınında tavsiyesini alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

Foxconn g41MXP-V
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000485
    sanırım anakartınız tam olarak budur.
    Foxconn g41MXP

PCIe x16 slot
    herhangi bir ekran kartı takabilirsiniz.
    burda herhangıbırden kasıt,
    powerınız desteklcekmidir.
    aycıca işlemciniz ile darboğaz yapabilir alıcağınız ekran kartı.
    dd3 yada ddr 5 ekran kartlarına bakınız.
    ddr2 ler mazide kaldılar. Ekran kartı ramı olarak.

Salvatore arkadaşımın her kelimesine katılmakla berber bir bilgi daha ekliyeyim. Konuyu açan arkadaş nerden okudu bilmem ama ramin 2 yada 3 olması çok önemlidir. mesala ddr3 de bellek hızları 2x olurken ddr5 de x4 olur. sonuç olarak ekran kartı alırken bellekler önem kazanır. çok önemlidir kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinaydogan -- 14 Eylül 2012; 20:05:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ddr3 yada ddr5 e bakmanda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo Bitmiş!

ddr1 ddr2 ddr3 ddr5 var ddr4 niye yok!11!

Kim demiş yok diye bazı eski modellerde vardı ;)

Bu arada pentium 4 kullanıyorsan 5670 %80 darboğaz yapar üstüne performans düşmesi bile yaşıyabilirsin.

aynı durum yenı topladığım bir pc de başıma geldi deneyimliyim :)

işlemcini değiştir ilk etapta sonra ekran kartına yönel.
  • anakatıma uygun olan bir ddr3 nvidia ekran kartı alıcam gibi gözüküyor saolun yorumlarınız için çok yardım cı oldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.