Şimdi Ara

Ekran Kartının Sıvı Soğutulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi Bilgisayarımda , custom bir sıvı soğutma kullanıyorum ve çok memnunum. Zotac referans tasarım GTX670 ekran kartım vardı ve bunun için yurtdışından blok getirttim ve onu kullanıyordum. Ancak kartta çıkan bir arızadan ötürü kartım değişti ve şu anda Zotac AMP edition GTX670 kullanıyorum. Yalnız kart ref. tasarım olmadığı için blok uyumsuz olduğundan daha önceki bloğumu bu kartta kullanamadım ve bu kart tasarımına uygun bir blok piyasada bulamadım. (yurt dışı dahil)

Şimdi benim bir sorum var;

Ekran kartını sıvı soğutma sistemime bağlamak istiyorum. Bunun için şu an iki yol var bana gözüken,

1. Kartı söküp tüm blok tasarımını yapıp bronz dan sanayide bloku kendim yapabilirim. Gerekli tüm alet edavata sahibim diyebilirim. (Yalnızca tecrübem yok)

2. Sadece Ekran kartı işlemcisini kapsayan evrensel blok denilen ekran kartı blokları mevcut. Onlardan alıp kullanabilirim.

Şimdi sorum şudur; 1. maddeyi yapmaya üşeniyorum ve emin olamıyorum kendimden. Peki bu evrensel bloklar bellekleri falan açıkta bırakan bloklar ne kadar etkililer, memnuniyet durumu nedir ? Önerir misiniz önermez misiniz ? Alternatif çözüm öneriniz var ise lütfen onlarıda yazınız..

Değerli görüşlerinizi beklemekteyim, saygılarımla..

• Ekran kartlarında kullanilan ddr 5 ramler ısınmıyo eski sistemlerde cok ısınıyor du sadece islemciyi sogutsaniz yeterli oc yapıyorsan o ayri tabi ekran kartına görsellik için orjinal blok ekonomi için universal blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 4 Şubat 2014; 9:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ben bi deneyip burayada sonucu yazayım.. Cevaplar için teşekkürler..
  • universal bloklarda kartın vramleri çok ısınır Kartı söküp tüm blok tasarımını yapmanızda riskli olur hele tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggy20 -- 4 Şubat 2014; 20:09:47 >
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz ?
  • öncelikle kartın vramleri ısınıyormu ısınıyorsa fazlamı ısınıyor azmı ısınıyor bunu bilmemiz gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.