Şimdi Ara

EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
2
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Bilgisayardan şikayetçiydim çok kasıyordu kasanın içinden vızıltı gibi bir ses gelince kasma gidiyordu oyunlardada böyleydi bende içini açtım herşeyi söktüm temizledim , macunları kazıdım :) Sonra taktım tabi macunsuz çalışmadı gittim termallettim ama sadece anakartı termalledi adam ekran kartı şuan macunsuz :D ama bilgisayar eskiye göre çok daha iyi performans sergiliyor. Kasmalar azaldı ama hala var kasmalar şu şekilde ''Kasadan bir cızırtı gelince kasma gidiyor bu ses 10 dk sürüyor bu ses kesilince kasma tekrar geliyor.'' İşte bu sorun azaldı. Heralde ekran kartınıda macunlatsam tamamen kurturabilirmiyim bu sorundan ???? siz ne dersiniz ? Görüşleriniz benim için önemli çünki bıktım artık adam akıllı oyun oynamak istiyorum :D lütfen yardımcı olun ve görüşlerinizi bildirin ^^ Şimdiden TEŞEKKÜRLERR.

• TheScripi kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını hemen macunlayın yanar sonra. termal macun aradaki boşlugu tamamlıyor.
    O dediginiz vızıltıda harddisk gibime geliyor.
    Nasıl ki işlemci soğutucu macunsuz kullanılmaz ise ekran kartı soğutucusu için de aynısı geçerli.
    Walla eskiden termal macunun ne olduğunu bilmeyipte termal sürmeden kulllanmışlığım olmuştu 2 gün sonra acı bir yanık kokusu.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an durum o kadar saçma ki. Tüm sistem özelliklerini ve mümkünse kasanın içinin bir fotoğrafını atabilir misin? Ayrıca tam olarak neyi söktüğünü, neredeki macunu temizlediğini, hangi oyunda böyle bir sorun yaşadığını da yazarsan daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses buyuk ihtimalle hdd den geliyordur. Acilen macunu sür ayrica

• Ekran kartına neden zulüm ediyorsun, ey konuyu açan arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart fazla gitmez haberin olsun.. Kasadan gelen ses kasa içi bir titremeden de geliyor olabilir, vidaları kontrol et, hareketli parça varsa iyice yerine yerleştir.

• Buyur kardeşim istediğin herşey :) oyun olarakta önceden bütün oyunlar diyebilirdim ama anakartı termalledikten sonra bazı oyunlar az kasmaya başladı ama pes 2013 gibi oyunlar hala 10 dk kasıp 10 dk yağ gibi akıyor. Pes 13 e sistemin özellikleri hepsi çok iyi yazıyor ama kasıyor anlıyamadım :)
     EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !

• Fotolar gelmedi sanırım :D

• alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Vallaha nerdeyse 2 ay olcak :D 2 aydır kullanıyorum ama öncekine göre daha iyi performans veriyor ama yinede ben bi termalletiyim :D
  • Kir$of K kullanıcısına yanıt
    Vallaha kardeşim şuana kadar zulüm ettiğimi bilmiyodum :D ama ben götürene kadar yanmassa termalletcem :D Yanarsada yansın yeni bi ekran kartına yada yeni bi pc ye ihtiyaç vardı zaten :D
  • HDD derken nereyi kastettin kardeşim ?
    Harddisk

Dvd rw bboyutunda bi kutu

• mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yukarda kasanın içinin fotosu var o fotoda üstteki kutuyu kastettin demi ? ama ben ses başlayınca kafamı sokuyorum ses alt taraflardan geliyor sanki pek anlıyamıyorum ama.
    Alt tarafta kirmizi kablo var anakart ile arasinda

Kirmizi kablo (sata kablosu)

• mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir tespit kardeşim benimde dikkatimi çekti diyorum ses kesin ordan geliyor diyorum ama orda çalışan , dönen hareket eden bişey yok içindenmi geliyorki ses ? bozuk mu sence ?
    İstersen keyfini bozma kartın

Icinde hareketli parcalar var

Yapman gereken

1. Hdd tam oturmustu vidalar sıkılımi bak
    2. Pc ye hd tune indir hdd test yap

• alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Anlamadım kardeşim D:ASF
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.