Şimdi Ara

EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam kardeşiimm :DD Boş boş bekleme şuna bak Ne ayak bu ???? :DDD altını çizdiğim yerler
     EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !

• mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    Tamam oyunuyorum kardeşimm :DD Sende boş boş bekleme şuna bak :D Ne ayak buuu ??? Altını çizdğim yerler ??

Allah allahh cevaplar gelmiyormu sanaa ??
    Haaaa 2. sayfaya geçmiş :DDAS FJSAF allahım bende yollamıyo diye 2 kez attım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScripi

Kardeşim yukarda belirtmiştim sistemimi :))))

gözden kaçmış :D sistem eski kasması gayet normal sesle falan alakası olduğunu düşünmüyorum hangi oyunlarda kasıyo
  • Selam, macunsuz fenaa bir durumda kullanıyorsunuz, arkadaşlar çok doğru söyler yanma konusunda dikkat!! Tabiki pek çok performans avcısı gibi ben hızlı kullanışa bakarım şeklinde düşünebilirsiniz. Çok dikkatli olun ekran kartı soğutucusuna yanlışlıkla güç kaynağınızınşashe dahil herhangi bir kablosunun çıplak tarafı değmesin, hatta herhangi bir kablo değmesin çünkü yüksek dereceler çıkan soğutucu olmaz ama şansa burakmamak lazım etrafındaki ince bir kablonun dış kaplamasına zarar verip sadece ekran kartınızı yakmasına sebep verirse ne mutlu, komple sistemi kavurtmasına sebebiyet verebilir.. Eğer yeni sistem yoplayacak eve bunuda son damlasına kadar performansı alaacaksanız devam edin, ama Pc nizi sürekli bu şekilde kullanmayı düşünüyorsanız macunsuz çok tehlikeli tavsiye etmez hiçkimse.. Zaten o Termal MAğcunun amacı ısıyı iletip çipin soğutucu ile elektriksel bağını yalıtmak içindir. Yoksa mağcun performansı arttırır hadi yiğidim beline guvvat diye koyulmamıştır..

• Ya her oyunda kasıyo ama sistemden olsa sürekli kasar bunda ses yokken kasıyor ses gelince yağ gibi akıyor . Örneğin pes 13 pes 13 ün sisteme bakan dosyası var orda hepsi çok iyi diyor ama kasıyor
  • t_kuyucu kullanıcısına yanıt
    Pc zaten kafayı yedi :DD en kısa zamanda macunlatcam ekran kartını ama bu ne ayakk ???? :D Güncelleme yapmıştım taaa ne zaman bazı yerde güncellemeden önceki ismi , bazı yerdede şimdiki ismi yazıyor

• TheScripi kullanıcısına yanıt
    Ikisnden biri yaniliyor.

Galiba aidia

Kartin tam olarak ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya kartım önceden ATI 2600 dü işte sonra güncelleme yaptım aygıt yöneticisinden 3600 oldu
    ne guzel iste artmis.

Saka bi yana kartin usunde yazar ne oldugu ekran kartina bak ne yazio ustunde

Vallaha kartın üstünde bişey yazmıyor :DD yada gece gece ben göremedim ama yazmıyo ya iyi baktım
    Hangisi dogru anlayamadim.

Birde aygit yoneticinden bakin

Aygıt yöneticisindede 3600 yazıyor kardeşim
    Walla onceden hd2600 yaziosa 2600 olabilir.

Dostum benim uykum var hadi hayirli gecelrr

o ses harddiskten geliyor eğer sesten olsaydı hep kasardı tam tersi asıl yani sistemden dolayı kasıyor oyunlarda
  • Yakarsin simdi o ekran kartini ha hemen kum girisi olandan surdur o daha kaliteli

• Şu bebeye cevap vermeyin la

• Ses harddiskten veya Power'den geliyor olabilir. Ama büyük bir ihtimal hdd'den geliyodur.
  • 7 senelik bilgisayarimin 5 senesini ekran kartinda termal macun olmadan kullandim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.