Şimdi Ara

EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
2
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam sorununuz hdd hdtunedeki health sekmesindeki hata var ya iste o hatayi gordunuzmu hdd yi yakinda elinize alacaksiniz demektir. Zaman gectikce oradaki 22 degeri daha da artacak ve hdd nin durumu daha da kotulesecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScripi

Pc zaten kafayı yedi :DD en kısa zamanda macunlatcam ekran kartını ama bu ne ayakk ???? :D Güncelleme yapmıştım taaa ne zaman bazı yerde güncellemeden önceki ismi , bazı yerdede şimdiki ismi yazıyor
     EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !

Hocam o değilde sen 2600(veya 3600) ile nasıl oynuyorsun pes 13'ü.Benim 4570 bile bazen kafayı yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllarca macunsuz kullandım sorun cıkmadı
  • Kart yaninca kargo ile gonder koleksiyonuma ekleyeyim

• Anakarta nasıl macun sürüyorlar acaba, merak ettim neresine sürüyorlar

• birmatematikci B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende anlamadım ama bu bilgisayarla Call of duty Modern War fare 2-3 den prototype kadar , Splinter cell conviction dan Assasins creed revelationsa kadar kasmadan oynadım ama son 1 yıldır bu kasma var anlamadım nasıl bi halt
  • Ama raslantı olamaz o ses gelince kasmanın gitmesi ??? Sanırım o ses gelince birşey çalışıyor ve pc rahatlıyor o yüzden kasma gidiyor
  • HDD tune den tarama yaptık yukarda fotosu var bi şey çıkmadı ama nasıl oluyor ?
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim gördüm. Reallocated Sector Count un karşısında WARNİNG yazıyor vede dediğin gibi 22 yazısı var fakat bu ne anlama geliyor ???
  • mstfylmz08 kullanıcısına yanıt
    Çok saol kardeşim :)
  • quote:

HDD tune den tarama yaptık yukarda fotosu var bi şey çıkmadı ama nasıl oluyor ?

Power'den de olabilir dostum. Ben yeni sistem kurarken (parçaların watt ı biraz fazlaydı) kasayı açar açmaz patladı. Zaten sigortası da açıktı sanırım. Allahtan diğer parçalara zarar gelmedi. Aman sistem kaliteli ve iyiyse parçalara zarar gelmeden o power'e bi bak derim.
  • Olabilir kardeşim de powere dışardan bakınca bişey anlaşılmıyo :D sorunu olup olmadığını anlıyabileceğimiz bi program falan varmı ??
  • quote:

Olabilir kardeşim de powere dışardan bakınca bişey anlaşılmıyo :D sorunu olup olmadığını anlıyabileceğimiz bi program falan varmı ??

Hocam valla bi araştırmak gerek benim bildiğim bir program yok. Bulabilirseniz eğer başka bir power ile deneyin derim ben. Ama hdd'den gelmiyosa çok büyük bir ihtimal powerden geliyodur.
  • speccy kur buraya resim at derhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Haziran 2014; 16:07:58 >
  • TheScripi kullanıcısına yanıt
    Yazan hata hdd deki bad sector yerine atanan sectorler.

Hdd yakinda degismen gerekecek.

• mstfylmz08 in de dedigi gibi hdd yakinda bed sector hatasi verecektir. Degistirmen gerek onu. Benim de basima geldi de oradan biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Beklemesem şimdi değiştirsem iyi bir HDD fiyatı ne kadardır ?
    O hatayı alınca pc yi kullanamıyormuyuz ?? Güzel bir HDD in fiyatı ne kadardır hemen değiştirsem ?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Kurduk kardeşşş. Şimdi napıyoruzz ?
     EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !
  • TheScripi kullanıcısına yanıt
    Suan hata sayisi 22 artmaya devam ederse pc donmaya

Reset atmaya mavi ekran vvermeyr vs. Sorunlar baslayacsk.

Ve olucek

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.