Bildirim
EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ ! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hdd sapa saglam. Tas gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah diyelim :DD o zaman geriye tek bi seçenekmi kalıyor ekran kartı macunu ? -
Termal macun surmen şart
Oyun oynama kartla. Film izleme
Macun surene kadar
Zaten videolarda,filmlerde tam ekran yapınca yeşil ekran geliyo ve öylece kalıyo Bu küçük ekrandada oluyo ama genellikle tam ekranda :D Zaten 2 ay oldu nerdeyse ekran kartı iyi dayanmış demi ? :D:D:D:D -
Healt bolumundeki hata
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=31134614&p=1#31134614
Bad sector yerine atanan boleler anladigim kadariyla ve sorun yasyablarin hdd leri perti cikmis.
Umarim oyle birsey yoktur konuyu bi incele
quote:
Orijinalden alıntı: TheScripi
Zaten videolarda,filmlerde tam ekran yapınca yeşil ekran geliyo ve öylece kalıyo Bu küçük ekrandada oluyo ama genellikle tam ekranda :D Zaten 2 ay oldu nerdeyse ekran kartı iyi dayanmış demi ? :D:D:D:D
2 aydır macunsuz mu kullanıyorsun? -
Mobilden attın be kardeşim :DDD neyse inceliyebildiğim kadar incelerim çok teşekkürler bu arada -
Evet kardeşim :DD ama sadece ekran kartı macunsuz iyi dayanıyo vallaha :DD -
Amacin neydi?
KArti sokup en yakin pc ciye gotur ve macun surdür.
Istersen macun al kendin sür
Kart kac derece merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfylmz08 -- 22 Haziran 2014; 2:04:20 >
Vallaha tek aldığım önlem soğutmak için odanın penceresini açmak :DAFSA Sıcaklığa bios dan bakılıyordu demi ? -
Aidia 64 indir.
Pc icin gerkeli her seye ulasmak mumkun programla
İndirdim kurdum açtım kardeşim nerden bakıyoruzz ??? -
Bilgisayar a tikla sonra algilayici kismi vsr ons tikla
-
Hd video izle 5 dk. Ve ya oyunz gir alt tab yapip hemen sicskliga bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheScripi
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bilgisayardan şikayetçiydim çok kasıyordu kasanın içinden vızıltı gibi bir ses gelince kasma gidiyordu oyunlardada böyleydi bende içini açtım herşeyi söktüm temizledim , macunları kazıdım :) Sonra taktım tabi macunsuz çalışmadı gittim termallettim ama sadece anakartı termalledi adam ekran kartı şuan macunsuz :D ama bilgisayar eskiye göre çok daha iyi performans sergiliyor. Kasmalar azaldı ama hala var kasmalar şu şekilde ''Kasadan bir cızırtı gelince kasma gidiyor bu ses 10 dk sürüyor bu ses kesilince kasma tekrar geliyor.'' İşte bu sorun azaldı. Heralde ekran kartınıda macunlatsam tamamen kurturabilirmiyim bu sorundan ???? siz ne dersiniz ? Görüşleriniz benim için önemli çünki bıktım artık adam akıllı oyun oynamak istiyorum :D lütfen yardımcı olun ve görüşlerinizi bildirin ^^ Şimdiden TEŞEKKÜRLERR.
Önce sistemini belirtsen daha iyi olur macunsuzda sistemi kullanma yakarsın zarar görür
-
10 dk oyna ben beklerim
Kardeşim yukarda belirtmiştim sistemimi :))))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X