.. BX anakartlı eski bir bilgisayarı adam edip TV ye bağlamayı düşünüyorum; yalnız ekran kartında tv-out yok ve ekran kartını da değişemem.. peki tv-out u kullanamayacaksam, ne tür bir kart kullanmam lazım görüntüyü televizyona aktarmak için? daha doğrusu yalnızca bu işi yapan kartlar var mı, varsa ne deniyor bunlara? yardımlarınızı bekliyorum..
bilgisayarı tv ye bağlamak için 1 tane ip alıyorsun
belki tv kartı olabilir onda tv out vardır ama zannetmiyorum. iş ekran kartına kalır yine
Orjinalden alıntı: header
bilgisayarı tv ye bağlamak için 1 tane ip alıyorsun
belki tv kartı olabilir onda tv out vardır ama zannetmiyorum. iş ekran kartına kalır yine
aktarmak için tv out olan ekran kartına ihtiyacın war -ki ben öle yapıyom
başka bi alternatif yok sanırırım çünkü yapmak istedğin tamamen ekran karrtıyla alakalı
tv-out olmadan yapman mumkun diil diye biliyorum, artik her kartta var tv-out yeni ve ucuz bir ekran karti alabilirsin.
bı alet olsun.. bı tarafını tv nın scart ına takcaksın.. bı ortada bı kutu olacak. kutunun dıger ucundan cıkan kabloyu ekran kartının normal monıtor cıkısına takıcaksın.. monıtorun goruntu sınyallerını alıcakkkk scarttan tv ye yedırcek... :) :)
ekran kartının tv-out u dışında bir çözüm yok mu yani? ekran kartlarında tv-out yokken ne yapıyolarmış? uff.. peki BX bir anakarta fx5200 ve dengi bir ekran kartı bağlasam sorun çıkarmaz değil mi voltaj, AGP vs. birçok etkenden dolayı?.. ve böyle bir kartın performansı nasıl olur, TVda?.. ya da hiç uğraşmamayım mı, bu sevda buraya kadar mı? :P