Şimdi Ara

Ekran kartlarına madenci hücumu; kabus geri mi dönüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eskiden para; ülkenin altın rezervine göre basılırdı.. Günümüzde neredeyse tüm ülkeler kafasına göre basıyor.. " ee bassın banane" derseniz, -basılan her banknot dolaşımdaki paranın alım gücünden çalar. Buda sizin, benim cebimdeki para. Yani devlet sizi direkt olarak soyar...

Aylardır dolar/euro yükseliyor muhabbeti var.. Ama tüm para birimlerine karşı değer kaybediyor. TL neredeyse tüm para birimleri karşında değer kaybetmesinin sebebi devletin ahmakça para basma politikası yüzünden..

Kripto para piyasasında en azından para karşılıksız basılmıyor  

• Madencilik yaparak ülkeye döviz kazandırıyoruz diyen birini hatırlıyorum ne kadar kazandırdı merak konusu ama en son ekran kartlarını topluca okutmuştu.

• Ahahahha görün bakın bu kez en az 100 tane ekran kartı alıcam piyasada kart bırakmıcam telefon oyunları neyimize yetmiyor 😁😁😁
  • ABD doları çöker ama Bitcoin çökmez çünkü dolar sahte BTC gerçek insan parası . Bir gün anladığında 1.000.000 USD karşılığında 1 BTC alacaksın tabi o kadar paran varsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

ABD doları çöker ama Bitcoin çökmez çünkü dolar sahte BTC gerçek insan parası . Bir gün anladığında 1.000.000 USD karşılığında 1 BTC alacaksın tabi o kadar paran varsa .

Bitcoin 1 yıl sonra var olacak mı onu bile bilemeyiz ama abd doları kesinlikle önümüzdeki 10 yıl gerekecek diye düşünüyorum ama tabi asıl olay bitcoinde satış dalgası başladığında bunun olmasına engel olacak otorite (merkez bankası-devlet) olmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde madencilik için bi 7-8 yıl geç kaldın be kardeşim :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.