|
Ekran kartlarına madenci hücumu; kabus geri mi dönüyor?
-
-
Darphanenin ekran kartı olduğu bir sistem ne kadar mantıklı?
-
Zaten dolar kuru yeterince yüksek üstüne madenci combosuyla gpu değiştirmek hayal olur.
-
Darphane ekran kartı değil, matematik ve elektriğin birleşimi olarak bakarsak daha doğru olur. Şuan parayı basan sistemlerin kitap basımından ne farkı kalır yoksa? Ayrıca dünyadaki kağıda basılmış para tutarı, sistem içinde dolaşan parada çok ufak bir miktarı karşılıyor. Parasal sistemler zaten dijitale kaymıştı.
-
Yine kerizleri silkeleyecekler
Bu işle ilgilenen adam zaten dipteyken de tepedeyken de sürekli bu işin içinde ama kenarda 3 kuruş parası olan adam aa yükseliyor falan diyip bu işe girince güzel tokatlıyorlar, iyi de oluyor
-
Nvidia ve Amd sadece madencilere yönelik kartlar tasarlayamaz mısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 27 Kasım 2020; 13:57:16 >
-
Bu madenci meselesi sel bastı meselesine dönmeye başladı. Sorun mu var, yeterli ürün mü üretmedin, zam mı yapacaksın derin nefes al ve de ki, madenciler yüzündeeen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kripto para madenciliği nasıl yapılır anlatabilecek olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra sonic -- 27 Kasım 2020; 12:5:0 > -
diego dur allahını seversen zaten ortalık karışıkquote:
Orijinalden alıntı: ultra sonic
kripto para madenciliği nasıl yapılır anlatabilecek olan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretse ne olur ki. TSMC nin üretim bantları kapasitesi belli. Yeni 13 makine sipariş vermişler 2-3 sene de gelecek. ÖYle değil o iş. Silikon levhaların üretimi bile yetmiyor. Bu durumda RAM SSD hepsi pahalanmaya başlar. Çünkü hepsi aynı silikon malzemelerden üretiliyor.
-
RX570'li sistemlere dönüş başlar tekrar. Hatta 1050Ti kıymete biner bu gidişle. 8GB RAM bulan öpsün başına koysun. Oda %100 zamlanır yakında...
-
Hükümetimiz bu işe de el atmalı! Yerli ve Milli ekran kartı istiyoruz! Para basıcaz desek yaparlar mı acaba? :D
-
Daha ne yükselecek? 650 dolarlık kartı 9 bine satmaya çalışıyorlar. Enayiler önden buyursun.
-
Kripto para ve madencilik Türkiye'de yasaklanmalıydı zaten. Gel beri, gel beri aq madenci.
-
İnsan olan kartı bir tane alır, ihtiyacı kadar, başkasına bırakmayan ahlaksız bir mahluktur.
-
Abd tarihi hakkında bir kitapta ters enflasyon hakkında bir olay okumuştum. Eskiden abd devletinin her dolara gümüş altın olarak rezerv gösterme gerekliliği yasası sebebiyle kriz yaşanmış. Ekonomi sürekli büyüdüğü için ona paralel olarak maden kaynakları aynı hızda büyümüyor ve piyasada madene denk para sıkıntısı oluşuyor ve yasal olarak dolar basılamıyor..Doların değeride abd de sürekli artıyor. Bu olay fiili isyana kadar dönüyor ve yasa kalkıyor. Şuan abd ve avrupa ekonomik sürdürülebilirlik için %2 %5 enflasyon hedefleri koyuyorlar ki ekonomik büyümede para bolluğu oluşsun, neyse uzatmıyım bu sanal paraların "madencilikle" basılması sürekli zorlaştığı için ve talep sürekli arttığı için benzer şekilde değeri artıyor bir nevi altın gibi. Koruyan ve denetleyen bir kurumun olmaması ve arkasında israfın yatması sebebiyle mantıklı bulmuyorum. Yükselir çünkü yatırım yapan çok var ama çökerse tam çöker.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülke içi madencilik olayı da malum kur yüzünden artışta daha 3 hafta önce elden çıkarttığım 1200w power supply bir otelde çalışan elemanın biri almıştı. Adam otelin elektriğini kullanıp madencilik yapıyorum dedi artık ne desem boş..
-
en son baktığımda ekran kartlarının ürettiği güç ile elektrik fiyatı oranlayınca karlı olmuyordu
özel sırf madencilik için sistemler üretmişlerdi
bu durumun henüz pek değiştiğini sanmıyorum
-
İnat adamim ben bekleris ya fiyati duser yada fiyati düşer :) bi tane 2070 bi tanede 1070 var almayi veririz olmassa yani napalim :)
Fiyati duserden kasit 500 dolarlik karta gidip 9 bin vermem dolar 10 tl olsa 5000 tl yapar 9000 nerden cikiyor :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu madenci meselesi sel bastı meselesine dönmeye başladı. Sorun mu var, yeterli ürün mü üretmedin, zam mı yapacaksın derin nefes al ve de ki, madenciler yüzündeeen.
|
Yine kerizleri silkeleyecekler Bu işle ilgilenen adam zaten dipteyken de tepedeyken de sürekli bu işin içinde ama kenarda 3 kuruş parası olan adam aa yükseliyor falan diyip bu işe girince güzel tokatlıyorlar, iyi de oluyor |
diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X