|
Önce ekran kartı şimdi işlemci: Madencilik tekrar mı başlıyor?
-
-
-
Bu hesapta yanlış olan birşey var yalnız. sadece işlemcinin çektiği güç ve buna karşılık elektrik miktarı yazılmış. tek başına çalışıyorsa işlemci mantıklı ama tüm sistemdeki güç bu olmayacağı için 3$ gibi birşey kazanma şansı yok bence. -
Sizin coin sevici forum adminleri kesin denemiştir bunu:Dasdfg -
Haber 100w diyor resimde 170w yazıyor. 70w sistem tüketimi mi sayılmış ? -
burdan iş çıkmaz işlemciyi istediğin kadar takamıyorsun anakarta masraflı oluyor ondan -
3$ için o seviyede pahalı bir işlemci almaya da kazmaya da uğraşmazlar. Ethereum gibi karlı bir madencilik gelmeden o çılgınlık başlamaz.
-
4070'le havalar soğudundan beri mining yapıyorum. Ekte de görüneceği üzere günlük brüt kazançlar çok komik derecede düşük.
Tabi attığım sste 7/24 çalışmıyor sistem, gün içerinde boşta duruyorken maks 4 saat bazen hiç çalışmıyor.
7/24 çalışsa dahi sadece GPU'nun çekeceği güç çıkarılmış hali 0.5$ ile 1.0$ arası bir şey bırakıyor, BTC 48k bandında iken 1.8$ gibi günlük net miktarlar görmüştüm maks.
Eskiden yaptığımız ETH mining'in yanında koca bir hiç bu gelir, sırf hobi olarak yapacaksanız ve doğalgaz yerine 4070 ile ısınmak istiyorsanız uğraşabileceğiniz bi şey; akıl kârı değil.
Not: 110 MH/s veriyorken 100W~ tüketiyor, fan %42, core 62° GDDR6X 68° civarında geziniyor.
-
Ben 3 gün boyunca kazım yaptım, hash oranın ne kadar yüksekse kazanma oranında o kadar çok artıyor, qubic kartlarla madencilik değil yapay zeka çözümleri üretiyor, eğer sorun çözemezseniz ödeme alamıyorsunuz, ben 3060ti ile 3 günde hiç sorun çözemedim ve hiç ödeme alamadım -
Daha erkennnn.
-
ryzen 9 7950x alabilecegimiz şey degil zaten sıkıntı yok :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X