Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ekran Kartlarına OverClock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler! Benim "256 MB NVIDIA GeForce FX 5700LE" ekran kartım var. Duyduğuma göre overclock canavarıymış. Bana "RivaTuner" programıyla overclock yapımını anlatacak (mümkünse resimli) bir arkadaş varsa memnun olurum... Şimdiden teşekkürler...
    NOT: Ekran kartımla dalga geçmeyin!..

• İlk AGP ekran kartımdı kendisi. HL2'yi bu kartla bitirmiştim... hey gidi günler . OC yapmadım hiç ama bana sorarsan bu saatten sonra OC yapsanda bişey farketmez. Yeni bir kart almaya bak. Yani yeni oyunları oynamak gibi bir düşüncen varsa vazgeçmeni öneririm. Onun dışında oc yapımını anlatan birçok yer var. Google'da ufak bir aramayla ulaşabilirsin.
  • arkadaşım fox nickli arkadaş yazmış gerekeni bende onun 5700 ve serisi vardı swat 4 onla bir harikaydı o zamanlar ama o kart agp biliyorum bence sen sistemi değiştirmeyi düşüünmüyorsan ancak agp bir ekran kartı alabilirsin ama oda çok zor idare etmeye bak derim zor dememin sebebi agp kartlar artık kolay bulunmuyor
  • idare et ileride sisteimni değiştirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Mining ekran kartı bios
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.