Şimdi Ara

ekran kartsız sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. bildiğiniz gibi amd a10 7580k işlemcide ekran kartı bulunduğu için.. buna göre sistem toplamak istiyorum.
    Ana kart: msi a88x-45 yada Asus a88x crosblade rog ikisinden hangisini tavsiye edersiniz.
    Ram: Corsair vengance(2x4 gb) ddr3 1600 mhz
    Kasa olarak ne kullanmalıyım?
    Powersuply hangisinden almalıyım?
    İşlemci için soğutucu kullanmalımıyım?
    Ve ssd kullanmak istiyorum. M-sata mı olmalı yoksa başka bi çeşidi mi.?

monitör ve klavye dışında kasa için gerekli başka bir şey var mı?
    Pes serisini online oynamak için topluyorum bu sistemi.. saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam toplayacağınız sistem 1600-1800 lira arası yapıyor. Onun yerine bu tarz bir sistem toplayın:
     ekran kartsız sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Hocam toplayacağınız sistem 1600-1800 lira arası yapıyor. Onun yerine bu tarz bir sistem toplayın:
     ekran kartsız sistem.

Teşekkürler. Ama ben abd a10 7580k düşünüyorum

• Apu ya gidip de 400-500 liralık anakart alma gibi bir hata yapmazsın umarım. Casper bile alsan o kadar kazıklanmazsın.
  • Apuya ve anakarta bu paraları vereceğime hazır pc alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Mayıs 2015; 15:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Apuya ve anakarta bu paraları vereceğime hazır pc alırım

İşlemciyi neden beyenmedin kardeşim..
    Bf4 ü . Medium ayarlarda 40 fps de oynatıyor.. ekran kartsız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Apu ya gidip de 400-500 liralık anakart alma gibi bir hata yapmazsın umarım. Casper bile alsan o kadar kazıklanmazsın.

O anakartları tercih sebebim..
    Asus un anakartında. Gamefirst III
    msi nin anakartında da killer e200
    Olmasıdır.. bu yazdığım özellikler online oyunlarda lag , donma gibi sorunları ortadan kaldıran, özellikler.. eğer senin bi tavsiyen varsa buyur..

• gnyaga kullanıcısına yanıt
    Yukarda krmkkr yazdığı sistem high- ultada oynatıyor çünkü ekran kartı var ve aynı fiyat bandında https://www.youtube.com/watch?v=9yYDzh3EBPw

onun yazdığı sistemin gta testihttps://www.youtube.com/watch?v=ESk9h4NYmSg

O anakartlardaki özellikler göz boyama bizim ülkede sen daha santral ve tesisat kalitesinden hızı kaybediyorsun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Mayıs 2015; 16:50:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gnyaga

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Apu ya gidip de 400-500 liralık anakart alma gibi bir hata yapmazsın umarım. Casper bile alsan o kadar kazıklanmazsın.

O anakartları tercih sebebim..
    Asus un anakartında. Gamefirst III
    msi nin anakartında da killer e200
    Olmasıdır.. bu yazdığım özellikler online oyunlarda lag , donma gibi sorunları ortadan kaldıran, özellikler.. eğer senin bi tavsiyen varsa buyur..

Sen onların bir işe yarayacağını mı sanıyorsun. Onlar satış politikası için uydurulmuş, bilmeyenleri söğüşlemek için gerçek hayatta hiçbir işe yaramayan sözde özellikler. Önce düzgün bir işlemci ve ekran kartı al da lagı sonra düşünürsün zaten lagdan kurtulman için yapacağın tek şey oyun sunucusunun olduğu ülkeye taşınmak, diğer türlü dünyanın en iyi ethernet kartını da kullansan bir faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 31 Mayıs 2015; 18:40:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.