Şimdi Ara

EKRAN KARTSIZ !!! Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar kırtasiye stok takibi ve satış için bir pc toplamı düşünüyorum stok 100.000 (resimli) farklı üründen oluşuyor.
    Çok fazla bi yer kaplamıyor (10gb) yalnız aynı ağ üzerinden farklı pclerin o programa erişmesi lazım hali hazırda 2gb rama sahip bir p2 var program açılmasına açılıyor ama ürün eklemesi tam bir işkence ağdaki diğer pcler bırakın bağlanmayı kendisini görmüyorlar bile şöyle bir sitem toplamı düşünüyorum uzun yıllar götürsün diye düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum

Anakart :MSI B150M BAZOOKA 325 TL

İşlemci : Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6MB 1151p 820 TL

SSD: Corsair 240GB Force LE SSD Disk CSSD-F240GBLEB 310 TL

Ram: Corsair 16GB (2x8) 2400Mhz DDR4 CMK16GX4M2A2400C16R 350 TL

Ekram Kartı ve HDD İstemiyoruz diğer bileşenler optik sürücü, fan ,power vs ise sıradan bişeyler takılacaktır

2000-2500 tl bandında İŞLETİM SİSTEMİ DAHİL bir pc toplamak istiyorum

• Bunlarla uğraşmayın bence bu bütçe o iş için fazla dokunmatik bi all in one pc alın daha pratik ve kullanması kolay oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı h110m pro yapıp ssd yi m2sata yap daha hızlı oluyo onlar. Bu arada iş için sistem dizmemişsin gerek yok bukadarına yani
  • memotr1907 M kullanıcısına yanıt
    h110 anakartta m2 ssd yok ki,ne yapacak m2 ssd alıp?
  • alınacak bilgisayar 10 sene götürmesi lazım 4 slotlu bi anakart ve 16gb ramı bu yüzden koydum üstelik all in onelar da düzgün bir sistem yok olanlar cok pahalı sadece stok takibi değil diğer tüm işlemlerde de kullanılsın gerekirse düşüncesindeyim

anakartı 2 slot yapıp 150 tl
    ramı 8 gb yapıp 200 tl

gibi rakamlara çeksem bile 300-350 arası bi rakam düşer ama geleceği düşünerek böyle bişi toplamak istedim
  • Çalıştığım şirketin deposunda barkod makinelernde vb yerlerde 15 yıllık pc ler var. Ddr1 ramları agp ekran kartlı, bozulunca parçada bulamıyorum takıcak. Yani ortalama düzsy bişey alsan zaten ağır bi iş olmucapı için seni her halükarda götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.