Şimdi Ara

ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pda nızda şefaf ekran koruyucu yapışandan asetat gibi kullanıyormusunuz yanı sreen pretector aldım ama yapıştıramadım yapıncada ekran dokunmatık ozellıgı yok oldu ekranı nasıl koruyorsunuz merak ettım

• nereden aldınız. orjinalmi yoksa piyasada telefon ebatına göre kesenler var onlardanmı? şayet biraz kalınsa koruyucu stylus işlemez
  • ben 3 inç aldım kestim yapıstırdım kenarları hoş görünmesede dokunmatigi hiç etkilenmedi sorunsuz çalısıyor.
  • sreen pretectorlar 3 tabakadan oluşuyor.yanlış tabakayı yapıştırmış olabilirmisin.ortadakini kullanman gerekiyor
  • İStanbul ve Ankaradakiler nerden aldıkalrını yazsınlar lütfen.
  • evey ya arkadaşlar şu ekran koruyucuları hep duyuyoruzda nereden buluruz hiç kimse neden söylemeyi akıl etmez sanki herkes bilir gibi istanbulda tahminim sirkeci ama genede bilen şurya yazsında bilmeyenlerde bilgilensin ekrana yazık olmadan bir de fiyatı ne kadar 1.kalite tabii
  • Ankarada almak istiyenlere adresi veriyorum

Balıkçıoğlu İşhanı No:44

Osman Balcı beyi bulun

kendisi gittigidiyordada satıyor bu ürünü

i-guardz diye görürsünüz

ben bugün aldım 5 tane şeffaf ve özel mikrofiber bez çıktı

gerçekten süper.eski kullandığım şeffafın yanında tam bir ayna!
  • gracias .thank you.sipa sipa
    çok çok teşekkürler .Harika oldu gerçekten ilk olması gerekn şeylerden biriydi.

acaba resimleride gösterebilirmisiniz.

yarın acıksa hemen gidip alıcam olmadı pazartesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 10 Ağustos 2007; 23:42:20 >
  • Ankaradaki ermiş oldugunuz adreste malesef 3 inç satıyorlar 2.8 inç küçük oluyor diyorlar.

3 inç 5 tanesi 25 ytl ilkini iyi kesemedim zay oldu gitti 2. iddare knearı biraz yamuk oldu şimdilik idare eidcem .Ekrana tam uyan 2.8 inç satan biri olursa çok kar edeceginden eminim 3 inçi cok fazla önermiyorum keserek uydurmak cok kolay degil çünkü.
  • ekran koruyucu alıyorsanız Rinco markasından uzak durun.tanesini 8 ytl almıştım ,yapıştırdğımda herşey normal gözüküyordu ama ppc kapalıyken ışığa tuttuğumda bi kaç yerde dalgalanmalar olduğunu fark ettim.yani tam pürüsüz saydam net görüntü olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_21 -- 13 Ağustos 2007; 22:32:24 >
  • Satıcı adam kenarlarından tırnagına iz koy kes dedi güya cok kolay işmiş !!!!! satarken her tür olmadık sey söylüyorlar ama emin olun hiç alakası yok . 1 mm altındaki egrilik bile sorun yaratıyor o yuzden 25 ytl gibi para veriyorken bence tam ekrana oturan birşey alın ben 2.ciyede gıcık oldum 3.cüsünü taktım onunda bir köşesi acık kaldı büyük bir ekran koruyucu alıp kesmek 42 numara pantolon alıp 36 numaraya küçültmeye calısıp kullanmak gibi bir şey.

Ayrıca içinden mikrofiber bezde çıkmadı nasıl iş anlamadım.

Ayırca kalan 10 a yakın hava kabarcıgıda cabası.

Deneme yanılma yontemiyle ya netten sipariş vermek yada İstanbulda satan iyi bir yer bulmak galiba en mantıklısı.

Açıkcası müşteri memnuniyetini düşündüklerini hiç sanmıyorum bir kez sat ne kadar para labilirsen kardır olayı.

Benden uyarması biz memnun kalmadık bari sizlerde aynı duruma düşmeyin gerisi sizlere kalmıs.

saygılar

yazdıklarım tamamen kişisel görüşümdür olumlu geribildirim yapıp Ankaradaki arkadaşları benim gibi arayıştan kurtarmayı çok isterdim malesef olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 14 Ağustos 2007; 0:27:56 >

• Kesilecek yerleri işaretledikten sonra işaretlenen yere cetvel koyup jilet veya maket bıçağı ile kesim yapılsa nasıl olur? Belki siz daha iyi bir yöntem deniyorsunuzdur, bilemiyorum.
  • Merhaba,

Tecrübeli arkadaşlara sorulur;

İstanbul'da P535 ekranı için koruyucu bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ve tavsiyeleriniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.T -- 14 Ağustos 2007; 12:29:12 >
  • Arkadaşlar Ebay'den istediğinizi Türkiye'den daha uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.
    Ebay'den zarf içinde yaklaşık 1 hafta içinde geliyor.Şarj cihazları ve pilleride ebay'den almanızı öneririm.Gitti gidiyorda satanlarda ebay'den alıp satıyor sonuçta.
    Ekran koruyucu muhakkak kullanılmalı diye düşünüyorum.Kullanırken stres olmazsınız.
  • Ebaydan alıp pişman olanda var memnun olanda! o yüzden kaliteli bir bir ürün tavsiyesi lazım!
  • Arkadaşlar bende gittigidiyordan hazır kesilmiş olarak aldım. 3 adet almıştım 5 adet geldi ve yanında birde kesilmemiş büyük boy geldi.
    ne yazık ki kesilmiş olanları biraz özensiz kestikleri için baklava gibi tam dikdörtgen değil ikisini yapıştırmaya çalıştım olmadı boloncuklar kaldı
    iki tanesinide yapıştırdım bu seferde dokunmatik özelliği gitti
    bende kesilmemiş olanı maket bıçağıyla kestim geri çıkartmak için özel kulakçık bıraktım yapıştırdım çok güzel kullanıyorum.
    tavsiye 1-2 tane çöpe atabilirsiniz tecrübe kazanmanız gerekebilir ayrıca yapıştırdıktan sonra çıkartmasınıda düşünün zira ekrana zarar verebilirsiniz.

• Ben eBay'den Asus P535'im için Eten X500 için olan Jazz marka ekran koruyuculardan aldım. Gayet güzel ve kullanışlı. Oldukça memnunum ve tavsiye ederim.
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280142859219
  • arkadaşlar bu ekran koruyucu olayı galiba biraz karışık iler gibi geldi problemde çıkabilecek anlaşılan biz o işi sağlama alana kadar acaba siz ekranı çizmeden nasıl temizliyorsunuz çok teşekkür ederim.eğer ekrana bir şey olursa benim açımdan her şey biter gibi geliyor herkese kolay gelsin.
  • iyi gözlük silecekleriyle olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.