Şimdi Ara

EKRAN MI GİTMİŞ ACABA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iki gün önce bilgisyarımı açtığımda monitörden bir çat sesi geldi ve açılmadı bir daha. Kasa kapalı iken ekranı açtığımda kırmızı ekran ışığı yanıp sönüyor. fakat kasa ile birlikte açtığımda. ekrana açılmıyor ekran ışığı kırmızıdan yeşile geçmeye çalışıyor ama kapanıyor ekrana görüntü hiç gelmiyor. görüntüyü bırak ekran açılamıyor birtürlü. Sorun EKRAN MIDIR? EKRAN KARTIMI sızce. uzun süredir. ekranda ara sıra cızırdama oluyordu. görüntü titriyordu... Acil cevap bekliyorum. monitör alacağım çünkü. birde 17 flat lg mi 17 flat samsung mu alayım.

• ya ekran kartin yada monitörün arizali, kablo da olabilir. monitörün isigi kirmizida kaldiginia göre sinyal alamiyor demektir. eger kablo degil ise ekran kartidir.
    bios un ayarlarini standart hale getir, hatta cmos u bir sifirlasan daha iyi ( anakartinin kullanma klavuzuna bak)
    yeniden dene, yine yapiyorsa, bir baska ekran bul, onunla test et, baska çözüm göremiyorum, ne yazikki
    bu tip problemler, parçalari teker teker deneyerek çözülebiliyor.
  • eyvallah çok sağol.. tek tek denemek en doğrusu galiba. Deneyecek bilgisayarı nerden bulacağız o sorun şimdi gerçi:) tekrar tşk..
  • Selamlar kardeşim,

Benim Philips monitörümde de aynı şekilde ÇAT sesi geldi ve ekran gitti. Servise götürdüğümde "transistörü yanmış" dediler. Garantili monitör olduğu için yeni monitör almıştım. Sizin probleminiz de böyle olabilir.
  • problem monitöründe transistörü yanmıştır. Eğer monitör almak istersen bende LG Flat monitör var. LCD mon.töre upgrade edeceğim için sana satabilirim. ANKARA'daysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 22 Ocak 2007; 14:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.