Şimdi Ara

Ekran parlaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonu kullanmadigimda once ekran parkakligi azalsin istiyorum sonra kapansin örnegin dokunma yapmadiktan sonra15 sn yuksek parlaklikta calisacak daha sonra dusuk parlakliga gecicek ve 5 dk bu sekilde ekran acik kalacak sonra ekran kapanacak böyle bir uygulama var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilit ekranı ayarlarında var ekran karardıktan kaç sn sonra kilitlenecek diye. Amacınız kilitlenmesi ise çözüm bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi falan izlerken mi istiyorsunuz? Çünkü siz dokunduktan sonra 15 dk boyunca dokunmayacağım demişsiniz ben mi yanlış anladım? Tasker uygulaması belki yapabilir diye düşündüm.
  • cevaplar için sağolun ancak ayarlardan olmadı tasker uygulaması ilede olmadı önce 15 sn yüksek parlaklıkta kalacak sonra düşük parlaklıkta 5dk sonra ekran kapanacak aslında telefonun kendisindede var ama tam ayarı yok ekran kapanmasına yaklaşık 10 sn kala düşük parlaklığa geçiyor ben bunu kendim ayarlamayı istiyordum sürekli ekran aç kapa yapmamak için düşündüm ancak böyle bir uygulama bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.