Şimdi Ara

Ekran Parlaklık Ayarında Ara Kademeler Yok. Ya parlak yada kısık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Lenovo G570 model bilgisayarımın lcd panelini değiştirmek zorunda kaldım. Sonrasında Fn tuşu ile parlaklık ayarı yapmaya çalıştığımda ayarın ya çok parlakta yada en az parlaklıkta ayrlandığını farkettim. Monitör driverinı kontrol ettiğimde ayarın genel pnp monitör ayarında olduğunu gördüm. Siz arkadaşlarımdan bu knonu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.

Format denendi, ekran kartı driverları formattan sonra lenovo sitesinden tekrar yüklendi. Herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

• mhett M kullanıcısına yanıt
    15.6 led panel değil mi ?
    Değişimi siz mi yaptınız ? Hangi parça kullanıldı ? Biraz detay verebilir misiniz ?
  • Evet değişimi ben yaptım. gittigidiyordan lg lp156w4 model bir panel spariş ettim. panel 15.6
    Ah be hocam naptın sen öyle. Piyasada sıfır olarak satılan panellerin hemen hemen hepsi çin malı ürünler. Yani çin malından kastım orjinal değiller. Ben panel değişimi yaparken ilk önceliğim orjinal olmasıdır. Onu da çıkma parça alarak sağlıyorum. Sahibinden.com'da birsürü ilan var. Adamın laptop'u bozuluyor parçalayıp satıyor. 15.6 orjinal çıkma ekranları 100-150 lira arası fiyata bulabiliyorsun. Cihaz üzerinden çıktığı için emin oluyorsunki orjinal ürün , kafada soru işareti kalmıyor.
    Bi tanıdık benden habersiz değişmişti ekranını , bahsettiğim çin malı panellerden takmıştı çok kötüydü. Pikselleri büyük parlaklıkta sorun oluyordu vs. O şekilde kullanmaya devam etti.
    Neyse bu size tecrübe olmuştur en azından. Eliniz yatkın öyle görünüyor. Bundan sonraki değişiminde orjnal panel kullanırsın artık.

Edit: Mesajımın üzerindeki cevapla butonunu kullanıp cevap yazarsan haberim olur erken cevap verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mocle -- 10 Eylül 2014; 23:58:12 >

• Mocle kullanıcısına yanıt
    hocam walla lg diye aldım esasında herşey çin ama bunun görüntüsü daha iyi olur diye ümit ettim. Nitekim görüntü gerçekten daha iyi. Orjinali beyazları hafif sarımtırak renk yapıyodu. Satıcının yazdığına ve dediğine göre orjinal. zaten g 570 diye satın aldım. bir tek şu sorunu çözsem çok güzel olacak. Bunun driverı bişeyi olmalı illaki bir çözümü var ama pek kimse bilmiyor
    Eski panelin bozulmuştur ondan öyle yapmış, beyaz noktaları sarımtırak gösterme belirgin panel arızasıdır.
    Şimdi gelelim meseleye aldınız parça orjinal değil kardeşim, çin malları içerisinde de kalitesi en düşük olanı maalesef.Ekran parlaklığını ondan ayarlayamıyorsun.Bunun bi ayarı da yok. Baya panel değişmişliğim var ve hiçbir marka model de ayar driver yüklenmez. Paneli takarsın 10 dakkada biter iş.
    Orjinal sıfır fiyatı 400-450 lira civarıdır. Siz ne kadara aldınız acaba ? Linkini verebilir misiniz ?
    140tl ye aldım yardımlarınız icin tesekkur ederim. Ürünün iadesini isteyeceğim. Çıkanin aynisi. Görmüştüm onu alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İsabet olur hocam muhakkak iade edin. Çıkma ekran alıp tak keyfini çıkar
    Biraz bakınayım temiz bişey bulursam pm atarım
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-g570-laptop-ekran-125803020 urun bu lg marka diye aldım. Bana satıcının söylediği toshiba ve sonylerde panel degisince statik elektrik sebebiyle biosta sikinti ciktigi. Bios güncellemesiyle düzeldiğini söyledi. Ama yaptim düzelmedi. Ürünü.de direk g570 diye aldım üstelik taksitli birde

Kafadan sallıyor hocam ya. Öyle bişey yok. Orjinal ekran al kafan rahat etsin. Ben şuan led panel değişecek olsaydım şu ilandakini alırdım. Hatta pazarlık yapıp daha da düşürürdüm fiyatı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sok-fiyat...ltn156at02-15.6-40-pin-notebook-led-ekran-177314261/detay
  • Sağolasin hocam adamlar bir ton zahmete soktu beni. Bununla ilgleneyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.