Şimdi Ara

Ekran Paylasimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, sorunum su: Notebook a bir monitor bagliyorum kablo ile 2. monitor olarak. Bir programi 2. monitorde çalistiriyorum hep acik kaliyo orda arada izliyorum. Notebook ta da normal islemlerimi yapiyorum. 2. monitor olarak izledigim ekrani, yaklasik arada 20 mt. mesafe olan farkli odamdaki bilgisayrimda da izlemek istiyorum notebook ana ekranini gormeden sadece 2. ekranini paylasmak istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim, tesekkurler.

• araya bir cihaz koyman gerekiyor..adını unuttum...bilgisayarcıya git durumu anlat o sana uygun parçayı şöyler...
  • kablo gecirmemiz zor. yazilim ile yapmamiz gerek.
  • S-LINK SL-2504 4 LU MONİTÖR SPLITTER arkadaşım bu spiletteri al sorunun hal olur şimdi öyle kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoomadsl

S-LINK SL-2504 4 LU MONİTÖR SPLITTER arkadaşım bu spiletteri al sorunun hal olur şimdi öyle kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmedebedi

kablo gecirmemiz zor. yazilim ile yapmamiz gerek.
  • umarim bu aksam cozeriz.
  • yok mu cozum yolu.
  • sesimi duyan yok muu
  • Uzun bir zamandır ofis masamda iki monitör duruyor. Özellikle tasarımla uğraşıyorsanız tek bilgisayarda çift monitör kullanmak işinize 2 kat hız katıyor oldukça büyük bir rahatlık.Geçtiğimiz günlerde bu monitörlerin her birinde, farklı masa üstü duvar kâğıtları kullanmak istedim. Fakat kısa bir araştırma ardından Windows’un böyle bir şeye doğal yollardan izin vermediğini ve zahmetli bir kaç ayar ve değişiklik ardından isteğime kavuşabileceğimi öğrendim. (Sadece Windows XP)

Microsoft’dan umudu kesince 3. parti yazılım geliştiricileri araştırdım. Bu iş çok zor olamazdı(?)

Evet! Tam düşümdüğüm gibi, bir yazılım geliştirici bu sorunu çözen ve iki monitörde de farklı duvar kâğıtları kullanılabilmesini sağlayan bir program geliştirmiş. Hatta bununla da kalmamış monitörler arasında pencerelerin taşınmasını da kısa yol tuşlarına atayabilmemizi sağlamış. Böylece tek tuşla bir pencereyi sağdan sola ya da soldan sağa taşıyabiliyoruz.

Bu marifetli programın ismi Display Fusion.http://www.binaryfortress.com/displayfusion/ adresinden temin edebileceğiniz programın en önemli özelliği ise ücretsiz oluşu.

Ücretli bir versiyonu var fakat bu versiyon; duvar kağıtlarını istediğiniz zaman aralıklarında otomatik değiştirme gibi çok işlevsel(!) bir fonksiyona sahip. Dilerseniz 10$ ödeyerek satın alabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.