Şimdi Ara

Ekran Paylaşımı Çok Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim laptopun ekranı kırık, bu yüzden monitör'e laptopu bağlamaya çalışıyorum. FN F4 yapınca görüntüyü monitör'e vermesi lazım diye biliyorum ama son bir kaç saattir, ne kadar uğraşamam da vermiyor. Projeksiyon'a bağladım belki ona verir diye ona da vermedi. Online ders alıyorum. Bana açıl yardım eder misiniz lütfen. Ne yapmam lazım? Monitör'e vermiyor görüntüyü. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akşam kapadığım da çalışıyordu, sabah açtım çalışmadı. Bir kez daha yapmıştı aynısı sonra bir kaç kez FN F4 yapınca geldi ekran. Bu gün saatlerce uğraştım gelmedi. Sizce sorun ne? Kimsenin bir fikri yok mu? Ekran kartı ile alakalı olabilir mi? Açılış ekranı sesi geliyor. Klavye çalışıyor. Monitörde de sorun yok. Ekranı yansıtmıyor ama, ne monitöre nede projeksiyona. Arkadaşlar bir fikri olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winkey+P yaparak denediniz mi.İki defa yapınca ekranı klonlaması lazım.Linke bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muski -- 12 Haziran 2020; 20:46:38 >

• Hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Denememiştim. Siz yazınca şimdi açıp denedim ama ne yazık ki yine hiç bir görüntü elde edemedim. Dün akşam kapadığım zaman hiç bir sorun yoktu. Bu gün ekran gelmedi ama. :( Monitörü denedim. Projeksiyonu denedim. Hiç birine görüntü gelemedi. Bende söküp, laptop ekranını komple iptal ettim, belki görüntüyü direk monitöre verir diye yine vermedi. Ram'i söktüm taktım. Ekranı iptal ederken, fotoğraf ekliyorum. Fotoğraf da ki parçanın iki ufak bağlantısı var. Onları da çıkartım, ne olduklarını bilmiyorum. Başka da hiç bir şey yapmadım valla. :) Laptop çalışıyor windows sesi geliyor ama görüntü yok. Durduk yere geceden sabaha bir şey mi bozuldu yoksa başka bir sorun mu var emin değilim. Bir sefer daha olmuştu. Bir kaç kez FN F4 yapınca vermişti monitöre görüntü ama bu sefer vermedi ne yazık ki. Çok üzgünüm şuan gerçekten. Bir siz cevap verdiniz o yüzden sonsuz teşekkürler.
    Not: Fotoğraflarda ki altın rengi iki ufak noktanın bağlantısını iptal ettim, ekran ile beraber. Kablolar ekrana bağlı diye. Bu parça ne hiç bir fikrim yok.

• wifi kartı, kablolar da anten.

klavye çalışıyor yazmışsınız fakat tamamı çalışır durumda olmayabilir. bu şekilde cihazı açık kullanıyorsanız klavye anakart bağlantısı zarar görmüş olabilir.
    harici bir klavye varsa denemek gerek.
    anakartta sorun varsa zaten pek bi çözüm kalmıyor fakat biz öyle olduğunu düşünmek istemiyoruz bundan dolayı da bütün ihtimalleri değerlendirmek lazım.

hdmi çıkışı da denemenizi tavsiye ederim.
  • Hocam açık kullanmıyorum. Bu gün çalışmadığı zaman açtım, laptop ekranını tamamen iptal etmek için. Farklı klavye ile denedim. Projeksiyona zaten hdmı çıkışından veriyorum. Gece dizi izledim kapadım. Sabah açmayı denedim, açılmadı. Ne oldu anlamış değilim bende. Şuan açılma sesi geliyor ama görüntü yok. Monitöre de görüntü vermiyor, projeksiyona da görüntü vermiyor. Bir şey bozuldu desem, geceden sabaha kapalı bilgisayar neden bozulsun? İlk monitörü alınca da zor bağlamıştım. FN F4 yaptım vermedi. Sonra bir ara verdi. Geçen günlerde sabah kalktım yine böyle olmuş. Bir kaç sefer denedim, düzeldi. Bu sefer düzelmedi ama, öncekiler de şansa mı yaptım anlamış değilim. Youtube den bakıyorum. Milletin laptopu monitöre bağlanır bağlanmaz veriyor görüntü. Ben iki saat uğraşıyorum anca... HP Pavilion serisi. Artık FN olayını mı yanlış yapıyorum, bu seride mı bir sorun var emin değilim. Belki konuya tam olarak vakıf bir arkadaş yardımcı olur. Zira Corona dönemin de Kadıköye git tamirci ile uğraş falan, hiç güvenli gelmiyor bana. Bilsem sorun ne, kendim yaparım. Veya yeni parça lazım işe alır takarım ama benim branşım değil. Sorun ne, ne bozuk veya bozukmu? Hiç bir şey anlamadım. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.