merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama okuyup cevaplarsanız çok sevinirim kardeşimin acer 5750g laptopu var yeğenimin ekrana anahtarlık fırlatması sonucu ekran mefta oldu kardeşim bana söylemeden bilgisayarcıya vermiş ve 260 tlye ekranı değiştirmiş ( garantisi var ama daha pahalıya yapacaklarını düşündüğü için bir hata etmiş halbu ki sonradan merak edip aradım 300tlye yapıyolarmıştı ) şimdi ekran değiştiği için bu laptopun garantisi öldü mü ? şimdi daha büyük bir sorun çıktı sorunuda kısaca size şöyle anlatıyım laptopu açarken bazen hiç sorun yok bazen de tabiri caizse renkler yazılar birbirine giriyor laptopun sol üst köşesinden ve sağ alt köşesinden bastırdığımda laptop gerildiği için ekran düzeliyor.. fakat laptopu olduğu yerden aldığınızda ekran tamamen gri oluyor ve reset atmadan geri gelmiyor.. sizce sorun ekran kartı mı yoksa değişen ekran mı ? ısınma problemi kesinlikle yok fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum iyi günler !
Merhaba,
Öncelikle cihazınızın garantisi maalesef devre dışı kalmıştır. Diğer sorunsa yüksek ihtimal ekran panel kablosu ile alakalıdır, yine de tam teşhis için mutlaka bir servis de test edilmesi gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Öncelikle cihazınızın garantisi maalesef devre dışı kalmıştır. Diğer sorunsa yüksek ihtimal ekran panel kablosu ile alakalıdır, yine de tam teşhis için mutlaka bir servis de test edilmesi gerekir.
teşekkür ederim cevabınız için. bu sorunu yaşamış olan arkadaşlarımız varsa lütfen bilgilendirme yapabilir mi ?
Bu sorunu bir çok müşterim yaşadı, genel de panel kablosu sorunu olduğunu kendim teşhis ettim, farklı bir sorun olmadığı sürece yüksek ihtimal ile kablo sorunudur, tam emin olmak için kontrol etmek gerekir.
quote:
Bu sorunu bir çok müşterim yaşadı, genel de panel kablosu sorunu olduğunu kendim teşhis ettim, farklı bir sorun olmadığı sürece yüksek ihtimal ile kablo sorunudur, tam emin olmak için kontrol etmek gerekir.
eğer kablo sorunuysa ücret olarak ne kadar olur acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: s-e-r-c-a-n
quote:
eğer kablo sorunuysa ücret olarak ne kadar olur acaba ?
hocam cevap verebilir misiniz acaba ben bulunduğum ilçede bir bilgisayarcıya sordum 200 tl civarı olur dedi sizce fazla mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme