Şimdi Ara

Ekran renkleri ters döndü yardımmmm!! iPhone 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum geçenlerde cebimden halının üstüne düştü Elime aldıgımda renkler tesr dönmüş fakat ekranda hiç bir sıkıntı yoktu dokunmatikte fln dedim heralde soketi çıktı baktım tam oturmuş soket çıkarttım tekrar taktım soketi hayla aynı durum telefon açılırkenki ekran bile ters dönmüş anakartı çıkartıp kuruttum birazz yine olmadı sizce sorun nedir ?
     Ekran renkleri ters döndü yardımmmm!! iPhone 3G Ekran renkleri ters döndü yardımmmm!! iPhone 3G

• Ana ekran tuşuna 3 kere hızlıca bas.

Olmazsa; Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Siyah Üzeri Beyaz'ı Kapalı konuma yani 0'a getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 14 Nisan 2013; 14:27:29 >
  • Cihaz jailbroken mı?
    Safari ve SMS simgeleri garip.
    Jailbreak yapmadıysanız cihaz iPhone olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Ana ekran tuşuna 3 kere hızlıca bas.

Olmazsa; Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Siyah Üzeri Beyaz'ı Kapalı konuma yani 0'a getir

+1
  • Erisilebilirlikten kendi telefonumu siyah uzerine beyaz yaptim sizin buraya koydugunuz ss normal goUkuyor yani problem bu ayari kapatmanizla cozulecek

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Cihaz jailbroken mı?

Büyük ihtimalle JB'li olabilir. Çünkü operatör kısmında O2 yazıyor.

Bence kesin orjinal bir iPhone bu. Dediğimi yaparsa sorun %99 çözülür. Eğer olmazsa da kesin donanımsal bir sorundur ama zannnemiyorum

• Kardeşim sakin olun bu ne ya merak etmeyin cihazınız orjinal bu ios işletim sisteminin bir özelliği ayarlardan yapabilirsiniz arkadaşın dediği gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cihaz jailbroken mı?

Cihaz orijinal. JB'li değil. Belliki eski sürüm kullanıyor. Eski sürümlerde Mesajlaşma simgesi resimde gördüğünüz gibi. O2-UK operatör adı. Fazla bilginiz yok, adamı korkutmayın.
  • quote:

quote:

Cihaz jailbroken mı?

Bence kesin orjinal bir iPhone bu. Dediğimi yaparsa sorun %99 çözülür. Eğer olmazsa da kesin donanımsal bir sorundur ama zannnemiyorum

JB'li değil. O2-UK operatör adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlinkaplanı

quote:

quote:

Cihaz jailbroken mı?

JB'li değil. O2-UK operatör adı.

Biliyorum. Ama JB'li olmadığına emin olamazsın.

Arkadaş galiba yurtdışında yaşıyor ve O2 kullanıyor.
    Ama JB yapıp oradaki yazıyı değiştirme ihtimali de yüksek. Bu yüzden söyledim büyük ihtimalle JB'lidir diye

• Cihazın JB'li olmadığına eminseniz eğer cihazın iPhone olmadığını söylemek zorundayım.
    Cihazınızda sıradışı bir özellik var mı? Çift sim desteği, dahili radyo, Bluetooth ile dosya göndermek gibi. Eğer bu ve benzeri özellikler varsa, elinizdeki cihaz iyi bir kopya olabilir.

• Cihazım Jb 'siz fakat Kesinlikle orjinal Wi-fi'm bozuk oldugu için Jb yapamıyorum bu yüzdende o dediğiniz erişilebilirlik/siyah üzerine beyaz fln yok telefonumda Bide tekrar hatırlatayım telefonum yere düşünce böyle oldu :( Sürüm: İOS 4.2.1
  • O Resim Jb liykenki resmiydi Biraz eski bi resim çok özürdilerim Yurt dısında kullanırkenki fotydu k.b. :)

Yeni resim olan bu
     Ekran renkleri ters döndü yardımmmm!! iPhone 3G
  • Küçük kardeşimiz eğlenmek istemiş biraz 1.mesajdaki görüntüler iPhone 3G ye ait değil o çözünürlükte 3G'den zaten ss alamazsın. Donanımsal bir sorun bile olsa ss aldığın taktirde fotoğrafı bilgisayara aktardığında renkler düzgün gözükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.