Şimdi Ara

Ekran Simsiyah!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı çalıştırıyorum.kasa da bulunan tum ısıklar yanmaya başlıyo.(power düğmesindeki yeşil kırmızı ışıklar gibi)ekranda bekleme moduna geçildigine görünen power düğmesi koyu sarı bi renk alıyor.kasayı açıyorum kablolarla parçalarla oynuyorum çalıştırıyorum geliyor.bu bir gün sürüyo.dier gun sabah actıgımda gene bozuk.3-4 gundur bununla ugrasıyorum.Kasayıda bilgisayarcıya goturmekten bıktım usandım.Yardım edebilirseniz acil bir şekilde gerçekten çok sevinicem.

• Yok mu kimse :( :( :(
  • tam üstüne bastın arkadaşım aynı sorun bendede var. arkadaşlar bi yardımm ya lütfen
  • kablolardan veya ekran kartın oynamıs olabilir servise götürüp kontrl ettir kasa içini..
  • Teşekkürler.Düzeldi bu sorun ama simdi yenisi açıldı başıma.Kabloya dokununca goruntu sararıyo biraz oynayınca duzeliyo bunları yaparken internet gidiyo.icindeki parça oynamıs olabilir mi cunku kabloda bi problem yok???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewanescence1

Teşekkürler.Düzeldi bu sorun ama simdi yenisi açıldı başıma.Kabloya dokununca goruntu sararıyo biraz oynayınca duzeliyo bunları yaparken internet gidiyo.icindeki parça oynamıs olabilir mi cunku kabloda bi problem yok???
    ekran kartın yerinden oynamış yada arzalanmış olabilir...yada kablosunda geVşeme olabiiilr..diye düşünüyorum.........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    ekran renkler gitti
    9 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.