Şimdi Ara

Ekran sinyalim gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldıgım ekran kartından sonra pc açıldıktan bir süre sonra monitöre sinyal gelmiyor ve klavyenin capslock tuşu na bastıgımda tepki alamıyorum pc kitleniyor yani

Bord:Asus p5vd2-vm-se
    Cpu:p4 3.06 (1mb) Lga 775
    Ram:2 gb 667 X1
    Vga:powercolor ati hd 3650 1gb

• Ekran kartını farklı bir pc de denediniz mi?
    Kartta sorun olabilir...
  • denemedim fakat bord ram olarak max 667 mhz destekliyor mesela ddr2 800 ve üstü desteklemiyor korkum ekran kartını destekleyip desteklememesi
  • Bir dakika ramlerin ekran kartı ile hiç bir alakası yoktur,ekran kartınızın slotu

Pcı- express 2.0 zannedersem...
    Eğer anakartınızın PCI-Express x16 slotuna takarsanız çalısır,her hangi bir uyumluluk sorunu denen bir olay yok ancak işlemcinizle orantılı olarak darbogaz olayı vardır ki sizin sorununuz bununla bir ilişkisi yoktur...

İşaretlenmiş slota taktınız sanırsam...

Ve biostan onboard ekran kartınız var ise disabled ediniz...

Ekran sinyalim gidiyor
  • evet onbord devre dışı mesajı yazdıktan sonra bi pc ciye verdim ramlerin bozuk oldugunu iddia ediyor bende iyi bakalım tak bir tane 0 dene dedim
    Allah sonumu hayır etsin
  • Elbette ram olma ihtimalide var ancak kartı yeni aldıgınızı söylediniz ve bu kartı taktıgınızda bu sorunla karsılastıgınızı söylediniz,buda ekran kartını işaret ediyor ancak nasıl bir şansınız varsa ekran kartını almanızla eş zamanlı ramleriniz bozulduysa gerçekten şansmış denir...

Ancak hepsinden önce su kartı çıkarıp baska bir sistemde deneyin sorun büyük bir ihtimal kendini belli edecektir...
  • yaw üstat o gündür bu gündür ne pc ci ekran kartını aldı ne benim pc çalışıyor su anki problem belirli olmayan bir süre pc çalıştıktan (gayet düzgün oyun video perfect) aniden kitleniyor
    sorunu araştırdım ve şu nun ile karşılaştım
    -power spy 5 yıl once alınmış 400 watt snopy daha onceleri bu powerların degerleri abartılırmış ve 300 watt bile diyildir diyorlar
    -ati hd3650 300 watt power istiyor ( kutusunun üstünde yazıyor) crossfire tm için 450 watt yazıyor

galiba power yetersiz kalıyor die düşünüorum

yorum ve onerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.