Şimdi Ara

ekran sorunu... püFF :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum ekranla ilgili bir kaç aydır pc'yi bu sorunla kullanıyorum hala çözebilmiş değilim Yardımcı olursanız sevinirim şimdi açıklamaya geçiyorum format atmadan önce bilgisayarımın ekranı monitöre tam olarak oturmuyor bütün güncel driverları denedim kendi sitesinDen biLe indirdim fakat Hala aynı ve 1 kaç saaT önce format attım güncel bir driver kurup yenikten denemek istedim fakat hala aynı monitörün ayarlarından ekranı ayarlamya çalışıyorum ne geometri'den yapabiliorum nede genişlik ve dikeylik ayarlarından sadece yukarı aşşağı büyüyor ve küçülüyor kendi ayarlına çevirdim monitörü fakat hala aynı ekran kartındamı kaynaklanıyor yoksa monitörDenmi buda ekran kartımın modeli Msi Nvidia geforce 6200 Le bunun hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://img268.imageshack.us/i/adszerw.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zippohm -- 20 Haziran 2009; 11:32:31 >

• monitör lcd mi crt mi eğer lcd ise monitör in üzerinde fabrika ayarları vardın ona dön yeniden ayarla
    soronun kaynağı monitör
  • Arkadaşım monitörü fabrika ayarlarına getirmeniz bir nebze de olsa sorunuzu giderebilir.
  • biliyorum da benim monitör crt ayalarına ekran menusünden giriyorum ilk değerler var hiç bir şey yapmıyor sadece öyle duruyor bastığımda başka bir öneriniz olabilirmi ?
  • Hepatit-O, arkadaşım bir çok monitör var. Hepsinide menüleri farklı ayarları farklı görmeden bir şey denilemez.
  • haklısın ... Gene bulamadım sorunu ekranın değişmesi lazım yani Yoksa bu sorun çözülmüceK :(
  • nvida hata yapmaz, monitör ayarlarını kontrol et, marka model belirt, monitör menu fotosu koy yardımcı oluruz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.