Bildirim
Ekran sorunu yardim lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar yardim edin lutfen karakter dahi acamiyorum create carakter bolumu gozukmuyor tiklayamiyorum baska bir cozum yolu yokmu program yada baska bisi yada baska turlu karakter olusturma str vs veriyorum karakter seciyorum fakat isim yeri ve create caracter yeri gozukmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen -
silip tekrar yüklemeyi denedin mi? ben fire drakeyi ilk kurduğumda setup yanlış inmiş tekrar yüklemiştim düzelmişti oyun. -
usta laptopum mini cok kucuk ekrani karakter acma baska turlu olamazmi mouse la basamiyorum create caracktere gozukmuyor -
yardim edin arkadaslar lutfen -
Oyuna girmeden önce knight onlinenın kayıtlı olduğu yeri aç orda options diye bir uygulama olması lazım ondan ekran çözünürlüğü ayarla. -
usta iste o ekran cozunurlugu deismiyor o kisim bos gosteriyor -
Yardim Edin Lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X