Şimdi Ara

Ekran Sorunum Var Lenovo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Bilgisayarın başından kısa süreliğine kalkmıştım döndüğümde bilgisayarım kendini yeniden başlatmış ve ölçek kendi kendine 200e gelmiş.Bilgisayarım Lenovo önceden ekran hzsini seçebiliyodum şimdi o seçenek kalktı,ekran çözünürlüğü tuşu kullanılamaz oldu ve önceden aktif olmayan kablolu ekran aktif oldu,bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Çok fazla bilgi verilmediği için tamamen farazi bir tahminde bulunuyorum. Pc, boşta iken otomatik güncelleme yaptı. Belki harici belki de dahili ekran kartı için. Mesela dahili ekran kartı güncelleniyordu ama sorun oldu aygıt devre dışı kaldı. Normalde dahili ekran kartı kullanan bilgisayar direkt olarak harici ekran kartı ile çalışmaya başladı (laptop ise MUX switch gerektirir.) Ya da tam tersi oldu. Harici ekran kartı devreye girmese de halihazırda kullanımda olan dahili ekran kartı güncellendi ve yine sorun oluştu ve driversız olarak ekran kartı kullanılıyor. (Masaüstü için tek seçenek bu olur diye düşünüyorum.) Kısacası aygıt yöneticisi üzerinden ekran kartlarının durumunu kontrol edin. Bilgisayarın Marka modelini belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 2 Ocak 2024; 16:15:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.