Şimdi Ara

ekran sorunu[sm=s20.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bilgisayarimda virus oldugu icin antivirus programi yükledim. Program taradı 88 e yakin virus buldu bazilari c/windows yada system 32 olmasi gerekiyo tam hatirlamiyorum, bazi virusleri onar diyodu direk karantinaya aldim hepsini tamam a bastim sonra pc cok kasti bende reset attim acildiginda duvar kagidi disinda hicbirsey yokdu 2-3defa reset attim duzelmedi en son ekrana goruntu gelmemeye basladi ne bib sesi var ne baska bisi kasa çalışıyor ama ekran "No Signal" diye uyari veriyor. Oncedende oluyodu fakat icindeki bazi parcalarla oynayinca duzeliyodu.Arastirdim ram cikar dene diyodu 2 adet ram var ikisi ayni anda takili olunca klavye calismiyor ,herhangi birini cikarinca klavye calisiyor.
    Bu kadar uzun yazdigim icin özür dilerim.uzun yazmam sorunun ne oldugunu bilmedigimdendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyi yanlis yere actiysam ozur dilerim hic forum kullanmadim

• bois pilini çıkarıp bir süre sonra tekrar yerine takarak cmos sıfırlamış olursunuz.. deneyip sonucu bildirin..
  • Dediğiniz işlemi yaptim ekran geldi acildi ayar icin f1 e bastim tarih saat yaptintan sonra kayit ettim ettim reset atti ve yine ekran gelmiyo

• Pili mi degistirmem gerekiyo

• System32 den ekran kartı driverini karantinaya atmış olabilirsin.Güvenli modda başlatmayı dene olmassa format gibi gözüküyor :(
  • Pil takip cikardigim zaman tek seferlik aciliyo ondada masaustunde duvar kagidi disinda hic birsey yok. Kafayi yicem ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chaster98 C kullanıcısına yanıt
    pille falan alakası yok ugrasma. sistemi geri yükle, bilgilerini yedekle. güzel bi kasper kur onarttır. yine olursa o virüslerden krtulamican demektir güzelcene format at virüs sistem dosyalarına bulasmıs sende sistem dosyalarını karantinaya atmıssın.
  • Benim de masa ustu PC.var..ekranında kesik kesik cizciler var.bilgisayari actigim anda bile oluyor.kesik.çizgilerin altında masaüstü görünüyor.RAM ileri ekran kartini cikarip yeniden taktim ama.düzelmesi..ne yapabilirim yardim lütfen..

• @furkan713 arkadaşın dediği doğru olmadıysa bu indirdiğin anti-virüs programına bağlı bende sana tavsiyem microsoft essentials pro. indir kur kimdiyorsa ram oyna yada şey senin pc giren virüs tam sağlam bir virüs kendi kendini yeniliyen virüs :D format Çekmeyi Düşündünmü ?..........

Kolay Gelsin
  • Ramlarin yerini degistirmem ile pc aciliyor fakat ekranda hicbirsey yok ayrica mause sag sol islem yapmiyo kesin formatmi?
     ekran sorunu[sm=s20.gif]

• Yardim edecek yokmu ya

• bana yardımcı olabilcek varmı...bilgisayarımın sorunu...bilgisayırı açtıgım zaman tüm ekranda kesik ezgi var...altında masa ustu gorunuyordu ama daha sonra ram ları ve ekran kartını yeniden cıkarıp taktım bu sefer masa ustu gelmıyor sadece sıyah ekran bölümunde kalıyor kesik çizgi hala devam edıyor...format cd sı taktım cd yı ac dedım ama cd ye gırmedi...daha onceden farklı bır eskı buyuk ekranlardada denedim kasayı ama sorun duzelmedi...ekranı baska makınede denedım sorun yok...makınanın sıkıntısı ne olbılır acaba...
     ekran sorunu[sm=s20.gif]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.