Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bilgisayarda takılıyordum hiç bişey yoktu kullanıyordum sonra cd den program yukicem diye cd room u takiyim dedim pc yi kapattım cd roomun kablolarını taktım ve pc nin düğmeye bastım pc çalıştı ışıkları filan yandı cd roomda çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi kapadım açtım bütün fişleri çıkardım tekrar taktım ekran kartını çıkardım tekrar taktım başka monitorde denedim hiçbir şekilde görüntü gelmedi sorun ne olabilir ? Ekran kartı 1 yıllık daha yeni sayılır monitorde yeni 1 ay oldu başla vga kablosu ile de denedim pc 1 hafta önce temizlemiştim tamamen, aklıma neden olacağı ile ilgili hiçbişey gelmiyor yardım edin lütfen
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram gevşemiştir ramlari çıkar tak ..
  • Kontrol Et Pc'yi Ram Ekran Kartı Bazen Olabiliyor Böyle Sorunlar
  • @Monster95 @hkuterhk
    Çıkardım taktım bişey değişmedi :S ekran kartını bişey olmuş olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Kuehl -- 31 Ocak 2015; 0:14:07 >
  • Bilgisayar açılırken ekranda siyah beyaz yazılar yazıp daha sonra mı siyah ekran oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Kuehl

@Monster95 @hkuterhk
    Çıkardım taktım bişey değişmedi :S ekran kartını bişey olmuş olabilir mi

onboard ekran kartını kullan anakartı yani belki düzelir ekran kartından olabilir
  • Böyle sorunlar genelde oluyor korkulacak birşey olacağını sanmıyorum,
    *Ekran kartının ve ram'lerin slotunda tozlanma olabilir, hafif bir fırçayla yahut diş fırçasıyla bastırmadan fırçalayarak uzaktan süpürge ile çekerek bir deneyin.
    *Ekran kartında tozlanma olabilir, kartı, fanını, soğutucusunu temizleyerek tekrar deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CD romu çıkart tekrar açmayı dene.
  • @hkuterhk pc yi açıyorum sinyal yok uyku moduna geçiyor yazıyor sonra yok ekran

@Monster95 Yarın denicem onboardı inşallah ekran kartında bişey yoktur

@yyildirime yeni temizlemiştim pc yi ama denicem tekrar.

Yorumlarınız için saolun

• Yardımşarınız için saoun ramin birini çıkarınca sorun çözüldü tekrar takınca çalışmıor :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.