Şimdi Ara

ekrana (monitöre) görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün PC kasasının içini açtım işlemci değişimi için anakartım p5ld2-x/1333 asus takmak istediğim işlemci e5200 Intel işlemci pcye taktım ve açtım açtıktan sonra işlemcinin normal hızı 2.5 ghz olduğu halde 1.2 ghz olarak gösteriyordu tam performans alabilmek için bende birçok yol denedim 1. Yaptığım msconfig yazıp hizmetlerin hepsini devre dışı bıraktım ve düzelmedi biraz pcde hızlanma oldu tema değişti 2. Denediğim yol ise bios menüyü açtım ve biosu sıfırladım default yaptım birde yaptığım birşey var benim işlemci fanımın anakarta takılan plastik şeyleri kırılmış bende hepsini kestim ve o deliklerden vida attım fakat fazla sıktım galiba bir anda PC kapandı işlemci şiketinin sol köşedeki iğne yamulmuş iğneyle düzeltirken kırdım ve ondan sonra işlemciyi taktım herşeyi yaptım fakat birtülü ekrana görüntü gelmiyor monitörün sarı ışığı yanıp sönüyor sürekli olarak

SORMAK İSTEDİĞİM ŞEYLER
    1 ekrana görüntü gelmemesinin sebebi nedir

2 işlemci pcde neden tam performans vermiyor 2.5 1.2 olarak gözüküyor orijinal işlemcim e2140 1.6 1.6 olarak gözüküyor sıkıntı olmuyor

3 eğer iğne kırılmasından dolayı ise bu iğne tamir edilebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun,yeni anakart için para biriktirmeye başla bence ?

• Ciddimiya Yeni anakart almasamda yapılmazmı bu aslında bir anakartım daha var foxconn g31mv oda yanmış galiba 4 lü anakarta takılan kabloyu takınca elektrik kaçağı varmış gibi kendi içinde küçük bir kıvılcım çıkarıyor connector denen giriş galiba o yapılırmı

• model1999 M kullanıcısına yanıt
    Riskli işler ile uğraşıyorsun,hem riskli hem maliyetli hemde zaman çalan işler bunlar.
    Ha anakart tamiri olmazmı ?
    Olur tabiki ancak anakartta 0.30 kuruşluk bir parça için senden 50 TL isteseler verecekmisin ki onunda garantisi yok 1 ay sonra bozulsa bir daha 50 tl bi daha bozulsa bir daha 50 tl,bu böyle nereye kadar gidecek ?
    En iyisi kendine SIFIR bir anakart almak ve hatta dahada iyisi güncel bir anakart almak.
    1155Pin veya 1150Pin gibi.
    Eskiyi adam edeceğim diye dert sahibi olursun.
    İnan para biriktirip alacağın anakart+işlemci+ram+hdd+ekran kartı+psu+kasa çok çok değerli olacaktır.
  • Tamam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

• hip arızası var bbnce bi kaç yöntem var dene bakalım bir örnek vereyim korkma dene bu yöntemi bn laptop kurrtardm 1 kaç kez

http://anakartamiri.com/ekran-karti-goruntu-vermiyor-resimli-anlatim/

daha öncede verdm linki işe yarıyor
  • Denetim tabi korkacak olsam bunlarla uğraşmazdım fakat ekran kartından değildir diye düşünüyorum çünkü bende bir tane daha ekran kartı var onu taktım oda çalıştırmadı

Birde kasayı çalıştırınca oluşan seslerin bazılarıyok gibi bi fanların sesi geliyor bide CD ROM un sesi geliyor bana öyle geliyorki eksik. Bir ses var kasanın içinde işlemciden ses çıkarmıyada başka bir şeyden ve işlemci bin fanını söküyorum kenara koyuyorum işlemcide hiçbir ısı değişikliği olmuyor çalışmasa bile en azından hafif bir ısınması gerek diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.