Şimdi Ara

ekranda çıkan yeşil kırmızı mavi noktalar işaretler ışıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düne kadar hiçbir sorunum yoktu.Bugün farcry3 oynamaya başladım.yaklaşık 10 dk sonra özellikle sıyah yerlerde belli olan agğırlıkla kırmızı yeşil ve arada da mavi olmak üzere noktasal renkler çıkmaya başladı. Parazit gibi ekranın herhangi bir yerinde çıkıp yok oluyorlar. Bunlara ek olarak bazende pembe küçük ışıklar yanıp sönüyor ekranda özellikle siyah yerlerde.

ısı sorunu kesinlikle yok işlemci max. 60 ekran kartı max. 50 dereceye çıkıyor.(Stress testinde)

ss paylaşamıyorum çünkü ss'de gözükmüyor.
    Bunun sebebi nedir ? yardımlarınız bekliyorum.

Sonunda ss yakalamayı başardım.

ekranda çıkan yeşil kırmızı mavi noktalar işaretler ışıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 14 Aralık 2012; 21:10:46 >

• Önce vga kablonuzu kontrol etmenizi öneririm,elinizde başka varsa onunla deneyin.Eğer aynı sorun devam ederse büyük ihtimal ekran kartınızda bir sorun var demektir.Garantisi varsa gönderin.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neman

Önce vga kablonuzu kontrol etmenizi öneririm,elinizde başka varsa onunla deneyin.Eğer aynı sorun devam ederse büyük ihtimal ekran kartınızda bir sorun var demektir.Garantisi varsa gönderin.Kolay gelsin.

Sorun kablodan değil tahminimce çünkü bir süre sonra oyun penceremoduna geçip kilitleniyor. Yine de denerim birazdan.
  • Arkadaşında söylediği gibi kablo değilse ekran kartıyla alakalı bir sorundur..
  • Driver güncelleyin.Stres testinde problem çıkarırdı gerçi ekran kartında sorun olsa ya da izin vermezdi çalıştırmaya.Sen dene driver yüklemeyi.Dİğer oyunarda da oluyor mu bu arada?
  • sistemi yazarsan daha sağlıklı yorumlar atabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Driver güncelleyin.Stres testinde problem çıkarırdı gerçi ekran kartında sorun olsa ya da izin vermezdi çalıştırmaya.Sen dene driver yüklemeyi.Dİğer oyunarda da oluyor mu bu arada?

Pes 2013 te çok nadir çıkıyor pembe Isık hiç yok sadece arada parazit şeklinde kucuk kare yok olup geri geliyor çok dikkatli bakılırsa . Eve gidince onboard vga Ile deneyecegım .

Wındowsta gezerken hiç sorun yok , tum drıverlar güncel atı 12.11 beta 11 yuklu hatta çap2 patchını de yukledım farcry fıx falan yazıyordu açıklamasında .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 15 Aralık 2012; 9:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

sistemi yazarsan daha sağlıklı yorumlar atabiliriz

Imzamda yazıyor .

• 2 gün önce bilgisayar uyku modundayken elektrik kesildi , ertesi gün uyku modundan cıkamadı. Yanmış herhangi bir şey olabilir mı ? Açıp nereye bakabılırım ?

• Ekran kartı üzerindeki kapasitörlerde şişiklik olabilir. Bi kontrol edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Driver güncelleyin.Stres testinde problem çıkarırdı gerçi ekran kartında sorun olsa ya da izin vermezdi çalıştırmaya.Sen dene driver yüklemeyi.Dİğer oyunarda da oluyor mu bu arada?

Pes 2013 te çok nadir çıkıyor pembe Isık hiç yok sadece arada parazit şeklinde kucuk kare yok olup geri geliyor çok dikkatli bakılırsa . Eve gidince onboard vga Ile deneyecegım .

Wındowsta gezerken hiç sorun yok , tum drıverlar güncel atı 12.11 beta 11 yuklu hatta çap2 patchını de yukledım farcry fıx falan yazıyordu açıklamasında .

Onboardla dene dediğin gibi yine.Olmuyosa ekran kartını değiştirmek gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Ekran kartı üzerindeki kapasitörlerde şişiklik olabilir. Bi kontrol edin..

kasayı açtım baktım herhangi bir şişen kapasitör yok . Herşey yerli yerinde sağlam yanan bir şey yok.

ram'i söküp silgi ile temizledim çıkardığımda hafif koyu renkliydi bazı yerleri tozdan sanırım.Tekrar toplayıp açtım pembe ışık sorununu çözüm fakat parazitler hala devam ediyor ve bir süre sonra oyun birden kitleniyor.
  • quote:

quote:

kasayı açtım baktım herhangi bir şişen kapasitör yok . Herşey yerli yerinde sağlam yanan bir şey yok.

ram'i söküp silgi ile temizledim çıkardığımda hafif koyu renkliydi bazı yerleri tozdan sanırım.Tekrar toplayıp açtım pembe ışık sorununu çözüm fakat parazitler hala devam ediyor ve bir süre sonra oyun birden kitleniyor.

karttaki oc kadlırıp öyle deneyin
  • quote:

quote:

quote:

Onboardla dene dediğin gibi yine.Olmuyosa ekran kartını değiştirmek gerekebilir.

onboard ile denedim düzgünce çalıştı , sorun ekran kartında.

• quote:

quote:

quote:

occt stress testi ile biraz vakit geçirdim .Frekansları ufak ufak düşürerek test yaptım.Sorun ekran kartının ramlerinde sanırım.Çünkü 920mhz dan sonra parazitler başlıyor stress testinde sanırım böyle bırakmalı.ve tespit ettiğim bir şey var parazitler 50 dereceden sonra daha fazla belli oluyor.Oyundan önce %60 a alıyorumfanları sorun yok şimdilik.Parazit yok denecek kadar az.

• fakat hala kilitlenme sorunu var , farcry 3 v1.02 genel bir sorun var mı ? Windows 8 yüzünden olabilir mi ?.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

occt stress testi ile biraz vakit geçirdim .Frekansları ufak ufak düşürerek test yaptım.Sorun ekran kartının ramlerinde sanırım.Çünkü 920mhz dan sonra parazitler başlıyor stress testinde sanırım böyle bırakmalı.ve tespit ettiğim bir şey var parazitler 50 dereceden sonra daha fazla belli oluyor.Oyundan önce %60 a alıyorumfanları sorun yok şimdilik.Parazit yok denecek kadar az.

oc yi komple kaldırıp denermisiniz belliki ramler zorlanıyor stok ayarlara alıp öyle deneyin

• Oc azaltarak sorunu çözdum , herkese teskkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.