arkadaşlar ya ben 8600 gt aldımda bazı oyunlarda yatay bisürü çizgi çıkıyo bunun nedenini bilen varsa söyliyebilirmi?
Ekran kartın en son driverleri kurdun mu? Monitor marka model nedir? Ekran tazeleme oranını yukselt - 72 hz yap (masaüstü sağ tıkla-özellikler-ayarlar-gelişmiş-monitor-72 seç onayla-DİKKAT-kabul etmezse geri al)
driverı daha dün güncelledim yine olmadı ekranım philips 107E çok eskidir kendisi 72 hertze çıkmıyo ayrıca
baska ekran kartıyla deneme yapınız sorun devam edıyorsa monıtoru parcalayınız ıcınden yaklasık 600 gr bakır cıkıyor bakırı hurcaya 7ytlden satınız. ustune para koyarak yeni bir monitor almaya calısınız. :)
benim eski kart 7300gs di hiç öle bi problem yoktu ondan önce 5500 vardı ondada bi problem yoktu yani bi tek bu kartta oldu sevgiler, saygılar
masaüstünde sağ tıklayarak ayarlar > gelişmiş > 8600gt > performans ve kalite ayarları kısmına girip "dikey örnekleme" (vertical sync) "herzaman kapalı" (always off) yapmayı dene.
baska ekran kartıyla deneme yapınız sorun devam edıyorsa monıtoru parcalayınız ıcınden yaklasık 600 gr bakır cıkıyor bakırı hurcaya 7ytlden satınız. ustune para koyarak yeni bir monitor almaya calısınız. :)
süperdi ya
arkadaşlar kaç gündür cevap gelmiyo hiçmi bşaına gelen yada bilen yok yardım lütfen
ekran kartının ram i ile ilgili bir problem olabilir sanırım bu soruna artifak deniyordu yanlışta hatırlıyor olabilirim
ekran kartının garantisi var versem yenisini alsam sorun çözülürmü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme