Bildirim
Ekranda dikey kırmızı çizgi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hem monitörde hemde tvde aynı şekilde olduğuna göre sorun ekran kartında ancak yinede bağlantı kablolarını kontrol edersen iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama Windows hiç açılmıyor kablolarda sıkıntı olsa kablolara dokunduğumda gelir gider.
Bilgisayar bilşenlerin nedir bilmiyorum ama eğer anakartın üzerinde dahili ekran kartı var ise, şu an kullandığın ekran kartını çıkartıp anakart üzerindeki ekran kartından görüntü almayı denermisin, bakalım durum ne olacak ? -
Anakartım onboard değil.
O zaman başka bir ekran kartı ile denemekten başka çaren yok -
-
Aynı sorun benim laptopda başıma geldi. ekran kartını da değiştiremedim. çöp oldu şu an. -
Monitörün yanında Hamidiye su var ya, ne yapacağını biliyorsun. :)) -
Soğuk değil ama
Oda sıcaklığında olması sağlığın için daha iyi, hadi ama iç artık :)) -
Kasanın içini açıp güzelce bir temizle ekran kartı yerine tam olarak oturmuş mu bir bak birde öyle dene olmazsa ekran kartın gidik :) -
Ekran kartı ve ramları çıkarıp taktım sonuç değişmedi başka bir ekran kartı takıp deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X