Şimdi Ara

Ekranda kareler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu: Durduk yere ekranda kareler çıkmaya başladı. Herhangi bir sayfa vs. açıkken
    bu kareler transparan şekilde masaüstünü gösteriyor. Print Screen alıp göstermek isterdim ancak paste ettiğim
    resimde bu kareler gözükmüyor. SpeedFan ile ölçtüm ekran kartım boşta 60 derecede çalışıyor bana yüksek
    gibi geldi. Alalı henüz fazla olmadı ama yine de kontrol ettim fanda toz birikmesi vs yok. Buna ne sebep olabilir?

Ekran Kartım: Radeon HD 7850

• 60 derece normal degil bosta.driver yuzunden olabilir ya da renkli kareler olsaydi kartin ramleri yanmis derdim.hangi surucuyu kullaniyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knifesmoke

Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu: Durduk yere ekranda kareler çıkmaya başladı. Herhangi bir sayfa vs. açıkken
    bu kareler transparan şekilde masaüstünü gösteriyor. Print Screen alıp göstermek isterdim ancak paste ettiğim
    resimde bu kareler gözükmüyor. SpeedFan ile ölçtüm ekran kartım boşta 60 derecede çalışıyor bana yüksek
    gibi geldi. Alalı henüz fazla olmadı ama yine de kontrol ettim fanda toz birikmesi vs yok. Buna ne sebep olabilir?

hocam pcniz monitore vga ile bagli ise kareler diyosunuz.dalgalanmadir o bende laptopumu vga ile tv ye bagladigimda oyuna girerken dalgalanma cok oluyor.budur bence sorun karelenme oluyor diyorsaniz orasini bilemeyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12.11 kullanıyorum, güncellemeyi deneyeyim.
  • Dobblecros3690 kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam dediğiniz dalgalanmayı da biliyorum ancak bu o değil, dediğim gibi direk tranparan kareler oluşuyor.
  • knifesmoke K kullanıcısına yanıt
    cep telefonunla falan çekip koysana resmini.
  • Özgür Güneş kullanıcısına yanıt
    SpeedFan'da menü yazılarının üstünde görebileceğiniz kareler. Fotoğrafı çekerken cpu'nun da coşmuş olduğunu gördüm :O Stok fanlı bile değil
    daha yeni CoolerMaster TX3 Evo taktım.
     Ekranda kareler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartin ramleri yanmis olsa o sekilde olmaz.surucu yuzunden gibi duruyor.amd'nin sitesinden 13.4 indirip dene.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
  • Doğru tespit. Sürücüyü güncelledim ve sorunum düzeldi, teşekkürler :)
  • Ben de aynı ekran kartı var. Yeni aldım.
    Aynı kare sorununu yaşıyorum.
    Amd nin sitesinde yer alan driverı indirdim.

Catalyst Software Suite 203 MB 13.12

Zaten başka sürüm çıkmıyor. Fakat neden kaynaklandığına anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekokdort -- 22 Ocak 2014; 13:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knifesmoke

Merhaba arkadaşlar. Sorunum şu: Durduk yere ekranda kareler çıkmaya başladı. Herhangi bir sayfa vs. açıkken

Boşta 60 derece ne demek :O
    Onu acil garantiye falan yollayın hocam bi yere boşta böyleyse yükte 100 dereceyi bulur çok riskli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.