Şimdi Ara

Ekranda Renkli Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle noktalar oluşuyor zaman zaman arada geliyor gidiyor artıyor azalıyor , görüntü print screen

Değişik ekranlarda oluyor sorun lcd panelden değil. Oyunlarda renklerin uzuntıları çıkıyor zaman zaman

Ekran Kartı: Palit Gts 250 1 GB 2010 da toplamıştım sistemi

Ekranda Renkli Noktalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 21 Temmuz 2017; 18:53:1 >

• laptop mı sizin bilgisayar? sorun LCD ekran gibi geldi bana
  • Görüntü print screen, demiş arkadaş ne LCD paneli. İçerik ayarlarından bildirim ayarlarına gelin ve oradaki tüm izinleri kaldırır mısınız.

edit: chrome://extensions/ Bu alandaki uzantılarında tamamını kaldırır mısınız.

edit2: Bu görüntü masaüstünde de böylemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CappadociaLe -- 20 Temmuz 2017; 10:5:38 >
  • Tv ye bağlı ama aynı şeyler lcd ekranda da oluyor. oyunlarda veya uygulamalarda oluyor i masaüstü ekranda denk gelidğimi hatırlamıyorum
  • overlock varsa default degerlere çek . ekran kartından olsa print screende gözükcrgini sanmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overclock yok , LCD de olsa sorun print screen de gözükmez

• Merhabalar.

Bazı şaka virüsleri bu durumu yaratabilir. Bu nedenle Adwcleaner+Zemana+Malwarebytes+HitmanPro+DrwebCurelt ile önce veritabanı güncellemesi sonra tarama yapın. Programların gerçek zamanlı taramaları kapalı olmalıdır. Lütfen taramalar bitince sorunun düzelip düzelmediğini ve tarama sonuçlarını yazın.

İyi Günler, Umarım yararlı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 23 Temmuz 2017; 15:1:45 >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarıma yeni format attım , anti virüs kullanıyorum , virüs kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

• Kablodan dolayı olabilirmi ? biraz basit düşünmek lazım
  • JeNyoOps kullanıcısına yanıt
    farklı kablolar ile denedim sorun orda değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.