Şimdi Ara

Ekranda siyah dalgalanmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar çözümünü bulamadığım bi sıkıntının içindeyim akla gelicek bütün testleri yaptım donanımsal bir sıkıntı yok gibi ama ekran kartına yüklenince videodaki gibi siyah dalgalanmalar yaşıyorum.oyunların hepsinde oluyor.nadirde olsa boştayken yada video izlerkende mavi ekran hatası veriyor. ama bi kod vermediği için neyin hatası bilmiyorum. eski intel sistemdede aynı sıkıntıları yaşıyordum. şimdi yeni dizdiğim amd sistemdede aynı sıkıntıyı yaşıyorum herşey yeni ama sıkıntı eski bi yardımcı olursanız çok sevinirim
    timur ogünyoutube
    Siyah dalgalanma
    https://www.youtube.com/watch?v=wpjbdzHsGzg

• Şuanki sistem ryzen 3700x
    radeon 5700 xt
    msi meg x570 ace
    gskill 3600 mhz cl 16
    corsair rm 850

Ve eski sistemdede 5700xt yi takmıştım. sistem yeni ama ekran kartıda 1 aylık. sıkıntı ondan gibi ama nedir bilemedim
  • Monitör mü acaba? Başka monitöre taktınız mı gerçi bu kadar test yaptıysanız monitörü de test etmişsinizdir. Yada PSU kaç senelik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 4 Haziran 2020; 9:7:23 >
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Psu yeni hocam, ekranı test ettim farklı kablolar farklı girişlerde denedim. hatta belki evin elektrik tesisatında bi sıkıntı vardır diye gittim başka yerde pcyi, başka pcde ekran kartını falan denedim. standart mavi ekranın dışında bu dalgalanma çok canımı sıktı
  • O zaman ekran kartı problemli görünüyor. Başka sistemde de oluyorsa garanti yolu görünüyor bence. İlerde komple bozulabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alalı 1.5 ay oldu iade yada değişim yaparlarmıki acaba test edicem diye zamanı geçirdim biraz
  • Mecbur yapacaklar. Ama süründürürler mi bilemem. Hemen irtibata geçmrniz lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mail atmıştım haber bekliyorum hocam sağolun ilginiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.