Şimdi Ara

Ekranda Yeşil Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşlar bu başlık altında bir kaç konu var fakat benim sorunuma benzer değiller.Benim ekran da yeşil noktalar çıkıyor yanıp söner gibi oluyor sonra ekran kararıp açılıyor düzeliyor sonra herhangi bir oyuna girdiğinde yine kısmi olarak bir kaç yerde o yeşil noktalar çıkıyor yine ekran kararıp açılıyor ve düzeltiyor kendisini.
    Şimdi ekran kartı driver en güncel hali monitörde sorun olacağını zannetmiyorum daha yeni aldım ki öncesinde vga kablo ile kullanıyordum böyle bir problem yoktu şimdi iste hdmi-dvi kablo aldım bu kabloyu taktıktan sonra oldu olay vga da ekran da koyu kısımlarda hafif dalgalanma oluyor diye aldım kabloyu 1080p de 60hz üstüne çıkmıyor herhalde bilemiyorum neyse şimdi benim sorun nerede acaba? ekran kartında mı kabloda mı yoksa başka bir şey mi?

• Ekran kartının modeli nedir? Güç kaynağın kaç w? detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • monitör kaynaklı ölü piksel gibi gözüküyor , monitörü başka bir cihaza bağlayıp bakarsanız daha kesin sonuç alırsınız , yeni aldınız diye ölü piksel olmayacak diye bir garanti yok, ama cihazın garantisi varda ölü pikseller benim bildiğim kadarıyla garanti dahilindedir (lg tv de ilgi göstermişlerdi ordan biliyorum :) )
  • hdmi kabloda temassizlik var. buyuk ihtimalle uclarda. calisir durumda takili uclara bastirarak, oynatarak anlayabilirsin. hdmi 1.4 ne yazik ki 1080p'de 60hz ile sinirlidir.
  • cevaplar için teşekkür ederim monitörüm viewsonic 2246 ekran kartım gtx560 ti
    Monitörden oladacağını zannetmiyorum çünki vga kabloda böyle sorun yoktu
    Hocam sizin dediğiniz sorun oluyor ekran kartındaki hdmi kabloyu oynatınca ekran gidip geliyor ve galiba girişe kablo biraz kalın geliyor sokarken zorlanıyorum giriş derken hdmi girişi ama girişin üstü kapalı en üst slotta kart hdmi kablosunun uç kısmı kalın yapılmış girerken bükük duruyor olabilir birde bu hertz hiç değişmez mi başka kablo olsa bile çünki satan yerlerde kablo özelliklerinde 75 hz yazan markalar vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde arkadaşlar ben önceden vga kablo ile bağlantı yapıyorken bilgisayarı açtığımda anakart resmi görüntüleniyor ya en başta açılırken o tam ekrandı dvi ile bağlantı yapınca tam ekranlığı gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.