Şimdi Ara

Ekranda yeşil çizgiler var! Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ati Radeon HD4850 512MB 256-Bit Ekran kartı sahibiyim fakat sistem boşken,
    ya da bilgisayarı kapatıp bir kaç saat sonra açtığım zaman ekranda dikey bazende yatay yeşil çizgiler oluşuyor.

sistem boştayken yeşil çizgiler geliyor ve 10 saniye sonra sistem tamamen kitlenip bilgisayar kendini resetliyor ve ekrana görüntü gelmiyor.

Bilgisayarı kapatıp açtığım zamanda düzelmiyor, taa ki sistem geri yükleme yapana kadar. Sistem geri yükleme yaptığım an tekrar eskisi gibi çalışıyor sorunsuzca.

• pc ye format atıp öyle deneyin ama tahmin ettiğim kadarıyla kartınızın ramleri bozuk ist. ümraniyede akzal bileişm var götürürseniz 50 tl civarında yaparlar ama zaten sizdeki kartın 2 nci eli 100 tl civarında satılyıor formda siz bide formattan sonra deneyin
  • Yeşil çizgiler veya herhangi çizgiler kartın ramine oc yaptığım zaman meydana gelirdi. Sorun büyük ihtimal ramlerden. Ghosta katılıyorum.
  • bilgisayara format attım win7 kurmuştum, bu sorun olunca xpye döndüm, fakat onda da yaptı.
    ramlerden problem olsa sizce sistem geri yükleme yapınca düzelme sebebi nedir?
    ayrıca bazı oyunlar directx yüklüyor bilgisayara bu durum ondan da olabilir mi?

Birde dalgınlık özür dilerim, sistem boştayken olmuyor.. sadece oyuna giriyorum mesela call of duty mw2 deyken çözünürlüğü değiştirdiğim an tak yeşil çigiler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphéous -- 1 Eylül 2012; 1:51:47 >
  • merhaba, sorununuzun çözümü bu konuda

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphéous

Arkadaşlar Ati Radeon HD4850 512MB 256-Bit Ekran kartı sahibiyim fakat sistem boşken,
    ya da bilgisayarı kapatıp bir kaç saat sonra açtığım zaman ekranda dikey bazende yatay yeşil çizgiler oluşuyor.

sistem boştayken yeşil çizgiler geliyor ve 10 saniye sonra sistem tamamen kitlenip bilgisayar kendini resetliyor ve ekrana görüntü gelmiyor.

Bilgisayarı kapatıp açtığım zamanda düzelmiyor, taa ki sistem geri yükleme yapana kadar. Sistem geri yükleme yaptığım an tekrar eskisi gibi çalışıyor sorunsuzca.

Merhabalar,bu tür sorunlarda tabikide ekran kartı & monitör büyük bir rol oynar lakin suçu direkmen bunlara atmayın arkadaşın verdiği konuyuda bir inceleyin ama bu tür sorunlar bazen vga & hdmi vb kablolar ilede alakalı olabiliyorlar.

• Merhaba arkadaşlar, Samsung wb1100f fotoğraf makinesi almıştım açtıktan 1 dakika sonra ekran yeşil çizgiler oluşuyor arıza büyük müdür, ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda beyaz nokta var YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeşilden başka mor gibi renklerde çıkıyorsa ekran kartın ölüyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.