Şimdi Ara

Ekrandaki Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , üç ay önce laptopumun lcd ekranı kırıldı, servis tarafindan tamir edildi.

Sorunsuz bir şekilde bir ay kadar kullandıktan sonra bir gece ekran tamamen karardı ve Lcd'den herhangi bir tepki alamamaya başladım . Ardından işlerimin yoğunluğundan dolayı sorunun takılan ekrandan dolayı olduguna kanaat getirip lcd monitör alıp onda denemeye karar verdim. Ancak mönitörü bilgisayara bağladığımda resimlerde görebileceğiniz manzarayla karşılaştım.

Şu an bilgisayarın üstündeki ekran tamamen karanlık durumda . Sorunun yeni takılan ekranın bir hatasından mı yoksa sadece ekran kartından mı olduğu ve sorunun çözümünün ne kadara mal olacagi konularinda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Laptop 2008 eylül'de alınma asus f8va
    Ek olarak bilgisayarı açabilmek için güvenli modda ekran kartı driver'ını silmem gerekti,onun dışındaki açılışlarda mavi ekran problemiyle karşılaştım.

Ekrandaki Çizgiler
     Ekrandaki Çizgiler

Teknik yardım dışında bir soru daha ekleyeceğim. Bu laptop'un yanına macbook air almayı planlıyordum. Çok yoğun olmasa da programlama ve çizim dersleri alıyorum ve yoğun bir torrent kullanımım var .

Günlük kullanım için düşündügüm macbook air bana bu konularda yeterli gelir mi? Windows kurmam durumunda 128 gblik macbook air'i verimli kullanabilir miyim yoksa 256 gblik versiyonları mi tercih etmemi önerirsiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwaynewade -- 23 Mart 2014; 4:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.