Şimdi Ara

ekrandaki renkli noktalar ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün lenovo y500 750m sli notebookta World of tanks oynarken ( sli kapalı ) birden oyunda ekran bozuldu birbirine karıştı . alt tab yaptım ve ekranda böyle renkli noktalar oluşmaya başladı + nedeni nedir bilen arkadaş acil yardım edebilrmi ?? + teşekkürler ..

• bilgisayara reset attım fakat hala aynı devam + acil yardım ...
  • nvidia ayarlarına girim dedim önizleme abuk sabuk hareketler yapıyor . + bilen yokmu sorunu ??
  • yardım bekliyorum ++
  • hocam sanırım pixel sorunu var ekranda ölü pixel servisie bi verin isterseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun KraL

hocam sanırım pixel sorunu var ekranda ölü pixel servisie bi verin isterseniz..

3 gün önce aldım bilgisayarı 3 gündür yoktu şimdi biranda oldu + ama lenovo ya acayip sinir oldum : ) + pişman etcek beni
  • +++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda beyaz nokta var YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende z500 serisini almayı düşünüyhourm şuan ama birazdaha beklemek de fayda var bence ala garanti devam ediyorsa servise gönderin sorun bence pixelden pc yi cok mu zorladınız acaba
  • quote:

bende z500 serisini almayı düşünüyhourm şuan ama birazdaha beklemek de fayda var bence ala garanti devam ediyorsa servise gönderin sorun bence pixelden pc yi cok mu zorladınız acaba

oynadığım oyunları benim 6 yıllık casper bilgisayarın 2 sini aynı anda tık demeden açıyordu : ) ++ zorlicak hiçbirşey yapmadım ama LENOVO dan çok pişman oldum ++ yardım bekliyorum hala ++ yazılımsal sorunmu donanımsalmı emin olabilsem servise veririm yarın direk ++
  • hocam tam olarak ne kadar oldu pc yi alalı belki fabrikasyon cıkışı olarak hatalı olabilir fazla ısıdan kaynaklanıyor olabilir ++
  • quote:

hocam tam olarak ne kadar oldu pc yi alalı belki fabrikasyon cıkışı olarak hatalı olabilir fazla ısıdan kaynaklanıyor olabilir ++

çok fazla ısındığını sanmıyorum klavyeye en azından ısı vurmuyor + 3 gün oldu daha + anlamadım neden kaynaklanıyor ama inanılmaz moral ve sinir bozucu + msi alacaktım indirime girdi diye bunu aldım ve pişmanım .
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    bence iade etme imkanınız varsa iade edin vaya servisi aramakta fayda var başka bi çare aklıma gelmiyor
  • quote:

bence iade etme imkanınız varsa iade edin vaya servisi aramakta fayda var başka bi çare aklıma gelmiyor

Ilgin icin saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bir şey keşfettim bu sorun prize takılı iken var bunların hiç biri prizden çıkarınca bilgisayarı yok :SSSSSSSSSSSSSSSSSs + YARDIM !! :S
  • ++++
  • Yazılımsal bir sorun olmalı çünkü donanımsal olsa ss alsanız da bu noktalar gözükmez kamera ya da fotoğraf makinasıyla çekince görülür ölü pixeller. ss ekranın resmini yazılımsal olarak alıyor ölü pixeller ise donanım ile alakalıdır kısacası bu noktalar ölü pixel olamaz tahminimce bence bir an önce servise götürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Yazılımsal bir sorun olmalı çünkü donanımsal olsa ss alsanız da bu noktalar gözükmez kamera ya da fotoğraf makinasıyla çekince görülür ölü pixeller. ss ekranın resmini yazılımsal olarak alıyor ölü pixeller ise donanım ile alakalıdır kısacası bu noktalar ölü pixel olamaz tahminimce bence bir an önce servise götürün

Fakat prizden cikarinca hicbir sorun yok. Yani batarya da calisir ken . Anlamadim ilk defa başıma geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazılımsal bir sorun olmalı çünkü donanımsal olsa ss alsanız da bu noktalar gözükmez kamera ya da fotoğraf makinasıyla çekince görülür ölü pixeller. ss ekranın resmini yazılımsal olarak alıyor ölü pixeller ise donanım ile alakalıdır kısacası bu noktalar ölü pixel olamaz tahminimce bence bir an önce servise götürün

birde şunu belirteyim oyunllardaki o görüntü yayılmalarını ss ile çektiğimde düzgün çıkıyor .. + anlamadım şimdi kırıp atcam + şuanda bataryada kullanıyorum ve hiç bir sorun yok :SSSSSSSSSSSSSSSSSS +lenovonun servisi nasıl iyimi bari :S

• tuş çalışmıyor deseydim 100 yorum gelirdi + klavyeye üfle , elektrik süpürgesi tut , ters çevir . yan yatır . salla ... vs. :) + konu az teknik olunca cevap verecek kişi yok : ) + teşekkürler donanımhaber : ) +
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

birde şunu belirteyim oyunllardaki o görüntü yayılmalarını ss ile çektiğimde düzgün çıkıyor .. + anlamadım şimdi kırıp atcam + şuanda bataryada kullanıyorum ve hiç bir sorun yok :SSSSSSSSSSSSSSSSSS +lenovonun servisi nasıl iyimi bari :S

Gönder gitsin yahu uğraşma :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.