Şimdi Ara

Ekrandaki yazılar ve şekillerin bazıları büyüdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı oyunlardaki sorunları düzeltmeye çalışırken birden ekranda hafiften bir değişiklik oldu ve resimdeki gibi masa üstünde sağ tuş yapınca gelen ekran veya görev cubugunda aynı şekilde gelen yazılar büyüdü .. bazı yerlerdede aynı büyüme sorunları var ve cok sinir bozucu bir durum çözümünü bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler..

Ekrandaki yazılar ve şekillerin bazıları büyüdü Ekrandaki yazılar ve şekillerin bazıları büyüdü

• 2 parmağını touchpadin üstüne koyup açıp kapat ve istediğin büyüklüğe ayarla.

Touchpad ayarlarından o özelliği kapatabilirsin. Çok rahatsız ediyor. Şahsen ben öyle yaptım.
  •  Ekrandaki yazılar ve şekillerin bazıları büyüdü

Resimdeki ayarı bir kontrol edin derim (masaüstü-->sağ tuş-->kişiselleştir-->görüntü)
  • Arkadaşlar Energy manager programını kurcalarken ekran yakınlaştırmayı açmışım o yüzden bu şekli almış ilk başta forumda konuları araştırırken metni ve diğer yazıların boyutunu ayarla kısmında %'li kısım %100 dü geçen baktığımda %125 olduğunu farkettim düşürünce sorun düzeldi teşekkürler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.