Şimdi Ara

Ekranı görmeden görüntü aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizlerin engin deneyim ve bilgiliğinize ihtiyacım var.
    HP DV6500 Laptopum var. Uzun zamandır kullanmıyordum. Şimdi açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Arka ışığı var ama görüntü yok. Seslerden anladığım kadarıyla Windows açılıyor (Hangi sürüm bende hatırlamıyorum ama muhtemelen XP olması lazım)
    Şimdi benim derdim bu. Ben Laptopu TV'ye bağlayığ görüntüyo ordan almak istiyorum. HDMİ kablosu taktığımda görüntüyü aktarmıyor. FN+F4 tuşuna olabilecek tüm kombinasyonları denedim ama görüntü yine aktarmıyor..
    Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz??

• Harici ekran için Windows+P tuşuna basman gerekli ama ekrandan harici ekranı seçmen gerekiyor, bunun için de ekranda görüntü olması lazım.
  • Windows Tuşu + P kombinasyonuna basıp klavyedeki yön tuşlarıyla sağ sol aşağı yukarı yapıp karambole bulman lazım çıkışı...
  • Arkadaşlar merhaba,

cevaplar için teşekkür ederim. Ben böyle bir çözüm buldum. Dononımdan anlayan arkadaş aldı Ekranı söktü. Ekranı sökünce VGA veya HDMİ ile bağlayınce görüntüyü otomatik aktarıyor. Ama şimdi de çözünürlük sorunum var. 600x480 'de kaldı ve değiştiremiyorum. Bundan dolayı da masaüstüm yağlı boya tablosu gibi.
    Bunun için nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Benim amacım bu Laptopu evde salondaki LCD'ye bağlayp sadece Film izlemek, İnternete girmek için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdin006

Arkadaşlar merhaba,

cevaplar için teşekkür ederim. Ben böyle bir çözüm buldum. Dononımdan anlayan arkadaş aldı Ekranı söktü. Ekranı sökünce VGA veya HDMİ ile bağlayınce görüntüyü otomatik aktarıyor. Ama şimdi de çözünürlük sorunum var. 600x480 'de kaldı ve değiştiremiyorum. Bundan dolayı da masaüstüm yağlı boya tablosu gibi.
    Bunun için nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Benim amacım bu Laptopu evde salondaki LCD'ye bağlayp sadece Film izlemek, İnternete girmek için kullanacağım.

Çözünürlük ayarlarından yükseltebilirsin...

• Çözürlük ayarlarında kaldı işte. Sorun zaten bu. Değiştiremiyorum. Kilitli orası. Tıklanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.