Şimdi Ara

ekranım gidiyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kere ekrana hiç görüntü gelmedi bilgisayar açıldığı halde şimdi ise böle ekran kararıyor kapanıyormuş gibi yavaşça sonra yavaşça tekrar aydınlanıyor?sorun nedir?önemli değildir inşallah?marka 17" hyundai bide yeni ekran kartı aldım ondan yapıyor olamaz değil mi?

• Hocam öncelikle monitörü başka bir pc de dene, eğer sorun yoksa büyük ihtimalle power supply den kaynaklanıyordur.
  • yaw kardeş powersupply la ne alaka yani ?yuh yani powersupply la ilgili hiçbirşey yapmadım bu aralar eğer yapsa daha önceden de yapması gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle1245 -- 14 Mart 2006; 21:48:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle1245

yaw kardeş powersupply la ne alaka yani ?yuh yani powersupply la ilgili hiçbirşey yapmadım bu aralar eğer yapsa daha önceden de yapması gerekirdi

Vallaha sen bilirsin. Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım ve bu sorunun psu dan kaynaklandığına 5-6 kez şahit oldum.

• Arkadaşım,Ben elektronik teknisyeniyim ve benzer arıza ile çok karşılaştım.Diğer arkadaşların dediği gibi bu arıza ne güç kaynağından,ne de ekran kartından kaynaklanmıyor.Sorun senin monitöründe.Büyük bir ihtimalle de tüpün arkasına takılan plaketin üzerinde tüp soketi var.Lehimleri gevşemiştir.(soğuk lehim)
    Konuyla ilgili, ehil birinin bu lehimleri tekrar yapması gerekir.Eğer arıza düzelmez ise yine monitöründe başka soğuk lehimler olabilir.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzafer -- 14 Mart 2006; 23:10:57 >
  • BENİM KANAHATİM KESİNLİKLE DRİVER SORUNU İNTERNETTEN EKRAN KARTININ MODELİNE GÖRE İNTERNETTEN GÜNCEL DRİVERINI YÜKLE SORUN KALKACAKTIR. YADA EKRAN KARTI ARIZALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzzafer

Arkadaşım,Ben elektronik teknisyeniyim ve benzer arıza ile çok karşılaştım.Diğer arkadaşların dediği gibi bu arıza ne güç kaynağından,ne de ekran kartından kaynaklanmıyor.Sorun senin monitöründe.Büyük bir ihtimalle de tüpün arkasına takılan plaketin üzerinde tüp soketi var.Lehimleri gevşemiştir.(soğuk lehim)
    Konuyla ilgili, ehil birinin bu lehimleri tekrar yapması gerekir.Eğer arıza düzelmez ise yine monitöründe başka soğuk lehimler olabilir.Kolay gelsin.

Katılıyorum

Ama genede sorunun monitörden kaynaklandığına emin olmak için PC yi başka bir monitörde denenmesinde fayda görüyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİOS EKRANI GELİP GİDİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • driverı indereceğin Site
    Ati Redeon 9550 Driver
  • 1-monitörü başka bir pcde dene
    2-Ekran kartını başka bir pcde dene
    3-Bu ki bileşenin ikisini de aynı anda başka bir bilgisayarda dene.

Tam bilgi alınmadan tam teşhis konamaz
  • ilk başta açtığımda ekrana görüntü gelmiyor bekliyorum kapat aç yapıyorum anca öyle elimde başka bir pc war denerim sonucu sölerim büyk ihtimal ya monitor yada ekran kartıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.