Şimdi Ara

Ekranımdaki SARI-YEŞİL-PEMBE Lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekranımda ekteki dosyada sarı pembe yeşil lekeler oluyo nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn_hlk -- 28 Şubat 2010; 16:27:59 >

• daha önce oluyor muydu? sorununuz ekran kartından kaynaklanıyor sanırsam farklı bir pc de deneyin gene çözülmez ise elektro manyetik alan olusturacak cisimleri pc nizin çevresinden uzaklastırın...(cep telefonu gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Şubat 2010; 16:36:29 >
  • Bence bu sorun tamamen monitöründen kaynaklanıyor. Monitörüne yakın mıklatıs v.b. maddeler olabilirmi veya çok yakınında etkili bir hopörler veya sis sistemi gibi... Bu arada monitörünün marka ve modeli nedir ?
  • 2+1 in hoparlörleri var bitişiğinde ve iki tane
  • Sorununuz çok büyük ihtimalle ekran kartı yazılımından veya ekran kartından kaynaklanıyor. Ekran kartı yazılımını güncellemek sorunu çözmüyorsa ekran kartını söküp onboard girişe takın monitörü (varsa). Bu şekilde sorunu çözdüyseniz ekran kartı ram'lerinde bir arıza olması söz konusu. Ekran kartında OC varsa (sizden kaynaklı veya fabrika çıkışlı olarak) ekran kartı yazılımlarını kullanarak voltaj düşürmeye çalışın. Nvidia ekran kartları için EVGA Precision öneririm. ATI için catalyst var sanırım tam bilmiyorum hiç kullanmadım çünkü.
  • sürücü güncelledim ama değişmedi

mornitörün markası samsung syncmaster 943nw

oc dediğin overclock galiba ben bilmiorm yapmasını bi onboard la deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_hlk

sürücü güncelledim ama değişmedi

Kartınızı,kasanızdan sökün daha sonra deniyebileceginiz çevrenizdeki bir pc ye montajını yapın,10-15 dkkanızı alır en fazla,böylece kartta bir sorun olup olmadıgını anlamış oluruz...

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_hlk

sürücü güncelledim ama değişmedi

Kartınızı,kasanızdan sökün daha sonra deniyebileceginiz çevrenizdeki bir pc ye montajını yapın,10-15 dkkanızı alır en fazla,böylece kartta bir sorun olup olmadıgını anlamış oluruz...

İyi forumlar...

yakınımda yok ama deniyeceğim teşekkürler. onboard kartım da yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.